Cristiano Ronaldo tocmai si-a achizitionat un Porsche 911 Turbo S

Cristiano Ronaldo 2016 Porsche 911 Turbo S

Cristiano Ronaldo, probabil suparat dupa cea de-a cincea oara cand a pierdut Balonul de Aur in fata eternului sau rival Lionel Messi, a decis ca a venit timpul pentru o noua super masina in garajul sau. Astfel, acesta a decis sa cheltuiasca peste 200.000 de euro pentru un Porsche 911 Turbo S, abia lansat in urma cu o luna.

Starul portughez este un mare iubitor al masinilor de lux, acesta avand in garajul sau nu mai putin de 19 super masini in valoare de aproape 5 milioane de euro. Printre acestea se regasesc 3 medole Ferrari (599 GTB, F430 si 599 GTO), un Bentley GT Speed, Porsche Cayenne Turbo, Bugatti Veyron sau un Lamborghini Aventador LP 700-4.

Totodata, noul Porsche al lui Cristiano Ronaldo va fi primul exemplar care va putea fi zarita pe sosele, constructorul german onorand comenzile deja primite abia in primavara acestui an.

Chiar daca masina este una exclusivista si accesibila din punct de vedere financiar unui numar restrans de oameni, luand in considerare venitul anual al star-ului de la Real Madrid, acesta si-ar putea achitiona un astfel de automobil dupa doar ... 3 zile si 19 ore de lucru.

Pasiunea lui Cristiano pentru automobilele Porsche nu este una noua, stiuta fiind intamplarea din tineretea fotbalistului pe atunci abia promovat de romanul Boloni la prima echipa a lui Sporting Lisabona. La acea vreme, Cristiano Ronaldo a fost aproape de a semna un contract de impresariat cu Ioan Becali, acesta cerand in schimb romanului un automobil Porsche. Din pacate pentru impresar, acesta nu a avut in acel moment o incredere atat de mare in potentialul portughezului, ratand astfel o sansa uriasa.

Modelul Porsche 911 Turbo S este dotat cu o unitate de motorizare bi-turbo, cu un volum de 3.6 litri, cu sase cilindri, capabila sa dezvolte nu mai putin de 580 de cai putere. In urma facelift-ului, noul Turbo S poate atinge o viteza maxima de pana la 330 de km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibila in doar 2.9 secunde.

Cu asemenea performante reusite, putem spune ca gradul de consum mediu de doar 9.3 litri/100km este unul de invidiat. Facelift-ul aduce totodata si dotarea automobilului in varianta standard cu pachetul Sport Chrono, pachet care aduce ca noutati un volan reconceput, cu diametru de 3600 mm si un design cu elemente din Porsche 918 Spyder.

In ceea ce priveste dotarile tehnice, 911 Turbo S beneficiaza de un sistem multimedia de ultimedia generatie, Porsche Communication Management, si de doua sisteme audio, Bose si Burmester.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter