Cristi Borcea, dezamagit de Maybach-ul de 200.000 de euro

Cristi Borcea Maybach

Cristi Borcea, fostul conducator al celor de la Dinamo, trece prin momente dificile din cauza unei condamnari primite in cazul retrocedarilor unor terenuri. Omul de afaceri a aflat ca va fi din nou condamnat dupa ce anul trecut a iesit din inchisoare si si-a facut singur un cadou in valoarea de 200.000 de euro.

Borcea si-a cumparat atunci un Mercedes-Maybach S560 cadou pentru castigarea libertatii si a platit nu mai putin de 200.000 de euro pentru una dintre cele mai dorite masini aparute pe piata.  Fostul finantator este cunoscut ca un mare impatimit al masinilor, dar modelul nemtilor l-a nemultumit complet, conform unui inteviu oferit celor de la Libertatea.

Fostul actionar al lui DInamo a avut peste 20 de masini pe care le-a detinut in ultimii ani, insa a afirmat ca brandul preferat ramane Audi, in ciuda faptului ca a avut  sansa de a conduce si BMW-uri sau Mercedes-uri in trecut.

Omul de afaceri a declarat pentru sursa citata ca nu se simte confortabil in noua bijuterie, deoarece simte anumite ameteli care ii provoaca un disconfort. Cristi Borcea nu s-a ferit sa recunoasca ca masinile lui sunt alese de fiul sau, Patrick, cel care vine cu mai multe propuneri si in cele din urma alegerea este facuta de senior in functie de model.

Borcea si-a facut singur cadou noul Maybach in vara lui 2018, atunci cand a fost eliberat conditionat din Penitenciaarul de la Jilava dupa patru ani in care a fost inchis in cazul Dosarul Transferurilor. Initial, el a primit o condamnare de 6 ani si patru luni pentru evaziune fiscala, dar a fost cele din urma eliberat mai repede.

Fostul om de fotbal a primit insa o noua lovitura la inceputul lui februarie si a  primit o condamnare de 5 ani cu executare in cazul Dosarul Retrocedarii Plajelor. Brocea  este acuzat ca a produs un prejudiciu in valoare de 28 de milioane de euro, alaturi de el fiind condamnat si Radu Mazare, fost primar al Constantei care are de executat o condamnare de 9 ani, insa este plecat din tara.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter