Crina, soferita de TIR care duce alimente italienilor din focarele de coronavirus. Soferita romanca munceste la foc continuu!

Cu toate ca Italia este cea mai lovita tara din Europa de pandemia de coronavirus (Covid-19), am reusit sa gasim si romani care ajuta. Este vorba de o soferita de TIR!

Crina, soferita de TIR care duce alimente italienilor din focarele de coronavirus. Soferita romanca munceste la foc continuu!

Italia traverseaza cea mai grea perioada, deoarece este tara cu cele mai multe decese si cea mai lovita de pandemia de coronavirus (Covid-19). Totusi, exista si romani care ajuta persoanele din Italia, chiar daca indirect. Este vorba de o soferita de TIR!

Crina Micnescu, soferita de TIR care ajuta Italia

Crina Micnescu, este o soferita de TIR de origine romana, stabilita in Italia. Originara din Bumbesti-Jiu, judetul Gorj, ea duce alimente italienilor aflati in focarele de coronavirus.

Citeste si: Politia Romana a lamurit situatia! Primesti amenda daca circuli cu familia in masina, mergi in alt judet si te intorci?

Conform acesteia, cursele pe care le face s-au inmultit in ultima perioada, asa ca aceasta munceste aproape fara oprire.

Crina lucreaza de ani de zile ca sofer profesionist si in fiecare zi conduce un camion de 40 de tone cu care transporta legume, fructe, dar si alte alimente perisabile care trebuie sa ajunga in zonele cele mai afectate de coronavirus (Covid-19).

Cu toate ca este periculos, aceasta spune intr-un interviu ca trebuie sa circule, marfa perisabila trebuie sa ajunga la destinatie si ca nu se poate opri. Mai mult, nu ii este teama ca s-ar putea infecta si in unitatile unde se incarca si se descarca nu mai are acces inauntru pentru a nu se expune. Gelul dezinfectant este la ordinea zilei si pastreaza distanta fata de celelalte persoane cu care intra in contact.

"Trăiesc după principiul că o singură dată se moare. Noi nu avem ce face. Trebuie să circulăm. Am un camion cu frig, cu marfă perisabilă, fructe, legume. Dacă noi ne oprim, ce se întâmplă? Am de făcut mai multe curse ca de obicei, pentru că mulţi oameni au instinctul de a-şi face provizii. Mie nu îmi este frică de faptul că o să mă infectez, pentru că sunt singură în cabină. În plus, la unităţile unde încarc şi descarc nu mai eşti lăsat să intri înăuntru. Cobor din cabină, deschid uşile, maşina este pusă la rampă, descarcă, apoi închizi uşile şi pleci. Am gel dezinfectant pe care îl folosesc de fiecare dată când cobor sau când urc. Păstrez distanţa. Am mers şi în Lombardia, dar mai mult fac curse în regiunea Veneto: Treviso, Padova, Ferrara. Nu pot să nu plec într-o cursă, că sunt trimisă în focare. Am fost la Padova, în Milano şi în Lodi, acolo un de a fost primul caz. Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum“. a declarat aceasta.

Citeste si: Cum arata si cat costa cel mai ieftin BMW Seria 3 F30 scos la vanzare pe site-ul mobile.de

Crina Micnescu locuieste in Cesena, o zona care nu este atat de lovita de coronavirus ca si Lombardia. Drumurile sunt pustii, nu intalnesti alte persoane, insa ea spune ca este obsinuita pentru ca asa a trait si pana acum.

Controalele s-au imputinat, politistii sunt mai intelegatori acum fata de soferii profesionisti pentru ca foarte multa lume depinde de acestia. In schimb, restaurantele sunt inchise si nu mai poti gasi ceva de mancare.

Legat de sarbatori, aceasta spune ca nu si le va mai petrece acasa, in Gorj. Sarbatorile pascale nu o vor mai gasi in Romania, pentru ca nu poate veni in tara din cauza pandemiei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: IGJ

Newsletter