Constantean amendat ca isi vinde masina! Autovehiculul era parcat in fata portii

Constantean amendat pentru parcare in fata portii

A lipit un anunt de vanzare a masinii pe geamul lateral, a parcat autovehiculul in fata portii si s-a trezit cu un proces-verbal pe parbriz. Un constantean trebuie sa plateasca o amenda seriosa pentru un gest banal.

Motivul este pe cat de neobisnuit, pe atat de conform cu legea. Municipiul Constanta nu permite expunerea masinile pentru vanzare oriunde vor cetatenii, in parcare sau in fata portii. O hotarare a Consiliului Local prevede o amenda mare pentru incalcarea legii privind imbunatatirea activitatilor de gospodarie, protectia mediului, intretinere si infrumusetare a orasului. Masinile pot fi expuse pentru vanzare doar in spatii special amenajate.

Asadar, eroul nostru se afla in afara legii cand a decis ca isi poate lasa masina, de capul lui, in fata portii, pentru ca un numar cat mai mare de trecatori sa vada anuntul de vanzare a masinii. Constatarea si procesul verbal efectuate de un agent al Politie Locale sunt perfect intemeiate.

Conform presei locale, prin procesul-verbal intocmit de agentul constatator din cadrul Politie Locale Constanta, aflata in subordinea Primarului Municipiului Constanta, barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 400 de lei, pentru incalcarea legii privind imbunatatirea activitatilor de gospodarie, protectia mediului, intretinere si infrumusetare a Municipiului Constanta, consemnandu-se ca autoturismul sau marca Ford era expus la vanzare, conform afisului aplicat pe parbriz, langa poarta locuintei sale din oras.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter