CNAIR da banii de autostrazi pe avocati. Compania a dat in judecata un sofer roman pentru 70 de lei

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi incearca sa recupereze 70 de lei, dupa un proces pierdut.

Procesele intentate de soferii romani care si-au rupt masinile pe drumurile patriei nu par sa ii tina destul de ocupati pe avocatii CNAIR.Compania i-a intentat proces unui sofer roman pentru a recupera 70 de lei.

Povestea a inceput in 2015, cand un barbat din Timis s-a trezit la usa cu o amenda din partea CNAIR, pentru lipsa rovinietei. Acesta a contestat amenda in instanta si a reusit sa demonstreze ca nu mai era proprietarul masinii atunci cand a fost aplicata amenda. O vanduse cu cinci ani inainte, in 2010. Atat in prima instanta, cat si in apel, barbatul a primit castig de cauza din partea judecatorilor, care au dispus anularea amenzii si obligarea CNAIR la plata unor cheltuieli de judecata in valoare de 70 de lei. CNAIR a facut plata celor 70 de lei in iulie 2016.

Acum, la patru ani de la incident, CNAIR l-a chemat in instanta pe cumparatorul masinii, pentru recuperarea celor 70 de lei, plus dobanzi penalizatoare de 11 lei. CNAIR a aratat ca barbatul se face responsabil de aplicarea eronata a amenzii pentru ca nu a inregistrat autoturismul cumparat pe numele sau, iar din aceasta cauza CNAIR a pierdut procesul de anulare a amenzii. 

Judecatorii au respins cererea de chemare in judecata a CNAIR, considerand problema incheiata in 2015. Noua nu ne ramane acum decat sa asteptam sa vedem daca CNAIR va merge mai departe in acest razboi si va face apel la Tribunalul Timis.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter