Ciprian Marica povesteste cum a dat radarul peste cap la volanul unui BMW Alpina

Ciprian Marica

Ciprian Marica, retras din activitate anul trecut, este unul dintre fotbalistii romani pasionati de masinile scumpe si de bolizii cu sute de cai putere sub capota. Acest lucru nu mai este o surpriza pentru nimeni, in trecut chiar antrenorul Mircea Lucescu caracterizandu-l ca fiind un mare iubitor al automobilelor de lux.

Invitat intr-o emisiune la Digi FM, Ciprian Marica a dezvaluit ascultatorilor care a fost cea mai tare masina pe care a condus-o pana acum si ce viteza a prins cu aceasta. Astfel, acesta a povestit cum atunci cand era inca sub contract cu gruparea din Stuttgart, a imprumutat un model BMW Alpina al unui coleg si a rulat cu el pe autostrada cu nu mai putin de 320 km/h. O viteza impresionanta chiar daca este vorba despre autostrazile din Germania si chiar daca stim cu totii de ce sunt in stare modelele Alpina.

Pasiunea lui Marica pentru masinile scumpe a inceput inca de la 18 ani, atunci cand a primit drept cadou de majorat un automobil Mazda RX 8 in valoare de 30.000 euro de la tatal sau. Avantajul sau a fost acela de a proveni dintr-o familie cu stare financiara foarte buna, cunoscute fiind afacerile imobiliare in care sunt implicati parintii lui Ciprian. Astfel, acesta nu a depins niciodata doar de contractele pe care le-a avut pe timpul carierei.

Citeste si: Ce bolizi de lux conduc fotbalistii romani?

Marica s-a transformat de-a lungul timpului intr-un client fidel al masinilor marca Mercedes, achizitionandu-si in ultimii ani un model S – Classe, respectiv un SL 63 AMG. Un alt bolid de lux cu care a impresionat anul trecut a fost un Audi R8 de culoare rosie, automobil evaluat la peste 100.000 euro.

Cei dintre noi care suntem pasionati si ai fotbalului, ne aducem aminte de vorbele spuse de Ciprian Marica atunci cand a venit sa isi negocieze contractul cu Steaua. Coborat dintr-un automobil editie limitata Mercedes-Benz SLR McLaren Roadster 722 S, Marica reamintea atunci faptul ca pentru el partea financiara a contractului nu este importanta.

Echipat cu o unitate de motorizare V8 supraalimentata si cu o capacitate de 5.4 litri, Mercedes – Benz SLR McLaren Roadster 722 S beneficiaza de peste 650 de cai putere sub capota capabili sa duca bolidul la niste cifre tehnice de invidiat. Vorbim despre o viteza maxima la care poate ajunge de 335 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h este posibil de realizat in doar 3.7 secunde. Pretul unui asemenea model poate ajunge si la aproape 500.000 euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: DigiSport.ro

Newsletter