Cine mai posteaza anunturi pe Autovit? Date oficiale

Samsarii sunt printre cei mai afectati de pandemia de coronavirus, deoarece vanzarile de masini second hand au scazut drastic. Asadar, am decis sa aflam cine mai posteaza anunturi pe Autovit si care sunt datele oficiale.

Cine mai posteaza anunturi pe Autovit? Date oficiale

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a insemnat si o scadere drastica a vanzarilor de masini second hand. Bineinteles, nu se intampla numai in Romania, ci la nivel global.

Totusi, cine mai posteaza anunturi pe Autovit? Iata care sunt datele oficiale si ce trebuie sa stii.

Samsarii, afectati de pandemia de coronavirus (Covid-19)

Samsarii sunt foarte afectati de pandemia cauzata de coronavirus (Covid-19) si nu vorbim doar de aceasta perioada. Cel putin 3 luni de acum incolo, ei nu vor mai putea aduce masini din afara tarii.

Citeste si: Cum iti dai seama dupa anunturile de pe autovit.ro ca ai in fata un samsar. Care sunt descrierile cel mai des intalnite

Desigur, nu este singura lor problema. Multi dintre acestia au ramas cu masini pe stoc, asa ca vor fi obligati de situatie sa lase mai mult la pret, iar profitul lor se va diminua.

Si traficul site-ului autovit.ro a scazut destul de mult in ultima perioada. De la 255.000 de clienti unici, traficul a ajuns la putin peste 100.000 de clienti unici, zilnic.

Cu cat a scazut numarul de anunturi noi si ce se intampla cu cele deja postate?

Conform datelor oficiale, anunturile nou adaugate au vazut o scadere drastica. Scaderea este de peste 50% si nu ne asteptam ca lucrurile sa revina la normal foarte curand.

Pentru anunturile postate pe site, Autovit a decis sa prelungeasca valabilitatea acestora cu inca 30 de zile, fara costuri suplimentare.

Poate nu este mult, dar reprezinta un mare ajutor pentru cei ce inca vor sa isi vanda masina si au fost afectati de aceasta perioada.

Totusi, prelungirea valabilitatii anunturilor deja postate nu este singura masura cu care Autovit vine in ajutorul clientilor sai. Clientii se pot folosi de prezentarea video a masinii pentru a elimina grija deplasarii si a unei eventuale amenzi pe care o pot primi.

Cum ii ajuta Autovit pe cei ce vor sa cumpere sau sa vanda o masina?

Cu toate ca nu este o noutate, prezentarea video a masinii este mai folositoare acum ca oricand. Elimina riscul unei posibile contaminari cu Covid-19, dar da si posibilitatea clientilor sai sa isi prezinte masina in detaliu.

Asadar, daca inca vrei sa iti vinzi masina, poti face o prezentare video a acesteia, in detaliu. Poti aplica aceleasi sfaturi pe care ti le-am dat, in cazul in care vinzi o masina.

Nu uita, pentru o prezentare cat mai ampla, incearca sa faci un video detaliat in care sa arati exteriorul, dar si interiorul masinii si cateva cadre cu motorul acesteia. Mai mult, poti arata si actele care dovedesc ca tu esti proprietarul masinii si toate reviziile.

Daca nu crezi ca o sa poti face o prezentare video a masinii, poti apela la specialisti. Ca si in cazul unui fotograf profesionist, poti apela la un cameraman care iti poate face o prezentare video ca la carte pentru masina ta.

Daca ai gasit deja clientul pentru masina ta second hand, aici poti gasi toate detaliile despre contractul de vanzare cumparare auto gratuit!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter