Cine este si ce afaceri are Ovidiu Pop, tanarul milionar cu un garaj impresionat de masini

Cine este si ce afaceri are Ovidiu Pop, tanarul milionar cu un garaj impresionat de masini

Probabil nu multi dintre voi ati auzit de Ovidiu Pop, insa mai mult ca sigur ati incercat unul dintre jocurile produse de compania lui. Cine este tanarul milionar cu un garaj impresionant de masini si ce exemplare include garajul sau.

Ovidiu Pop este un nume destul de cunoscut pentru cei ce petrec timp pe YouTube, pentru ca tanarul satmarean este destul de cunoscut in lumea virtuala. Iata cine este Ovidiu Pop, tanarul milionar cu un garaj impresionant de automobile si ce exemplare include garajul sau.

Povestea lui Ovidiu Pop, tanarul ajuns milionar in euro

Ei bine, Ovidiu Pop are doar 27 de ani si este cunoscut ca fiind unul dintre cei ce detin Ovilex Software, una dintre cele mai mari companii de jocuri din Romania. Cel mai de succes joc facut de compania satmareanului este un simulator de camioane, in care poti conduce ce camion vrei, pe toate drumurile din Europa.

Citeste si: Cati bani a platit, de fapt, Andy Popescu pe un Lamborghini Aventador. Suma apare vreme de cateva fractiuni pe contul sau de Youtube

Povestea acestuia este cu emotionanta, pentru ca a inceput totul de la zero. Fiind pasionat de jocuri, a inceput sa modifice simulatoarele pe care le juca, asa ca a decis sa invete singur totul despre programare.

Drumul nu a fost deloc usor, iar atunci cand avea 17 ani, acesta a facut primul sau joc 3D cu camioane. S-a chinuit singur, insa pana la urma a reusit. Atunci cand a uploadat primul sau joc pe Google Play Store, lucrurile nu au fost roz, insa a continuat sa imbunatateasca jocul.

Ajuns la facultate, tanarul era in continuare pasionat de lumea jocurilor, asa ca si-a setat un target de numai doua luni sa faca un joc 3D unde utilizatorii puteau sa parcheze camioane. Erau la moda astfel de jocuri, insa nu exista niciunul cu camioane.

A urcat jocul pe Google Play Store, iar totul a inceput sa creasca exponential. Dupa o luna, isi putea permite sa plateasca chiria pe 5 ani. Din acel moment, a stiut exact ce vrea sa faca cu viata lui, asa ca a dedicat-o jocurilor video.

Cu toate ca familia a fost impotriva acestei pasiuni, prietena lui de la acel moment l-a parasit, acesta si-a urmat viziunea. Toti ii spuneau ca este prost si ca trebuie sa faca facultate, nu jocuri. Probabil, acest lucru ar trebui sa fie o lectie pentru noi toti!

Ce masini are in garaj Ovidiu Pop?

Pasiunea lui Ovidiu Pop pentru masinile sport este cunoscuta de toti cei care urmaresc canalul acestuia de YouTube, asa ca nu este un secret ca acesta a platit peste un milion de euro pe automobilele pe care le-a cumparat de-a lungul timpului.

Printre automobilele detinute de Ovidiu Pop se numara un Ferrari F12berlinetta, un Lamborghini Huracan, BMW X6 M, Mercedes-AMG GLE 63 Coupe, Dodge Challenger, BMW M3, Toyota Land Cruiser, BMW M6, Lamborghini Huracan Spyder, BMW Seria 7, Mercedes-Benz Clasa S, Dodge Ram si un Lincoln Continental Mark IV.

Dupa cum vedeti, garajul acestuia este absolut impresionant, insa luati in considerare faptul ca tanarul a facut totul pentru ca si-a urmat visul. Este un exemplu ce trebuie urmat de toata lumea! Felicitari, Ovidiu!

VIDEOCLIPUL ZILEI