Cine ar fi crezut? De cate ori a picat Simona Halep examenul auto. Super-campioana a obtinut permisul cu mari emotii

De cate ori a dat de permis Simona Halep

Simona Halep este o mare pasionata de masini scumpe. Daca informatiile aparute in presa sunt corecte, fostul numar 1 din tenisul mondial este posesoarea a cinci automobile de lux, a caror valoare depaseste usor suma de jumatate de milion de euro. Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera, Range Rover, Mercedes GLE 450 AMG și Mercedes CLS AMG, sunt modele pe care le gasim in garajul tinerei sportive. 

Putini stiu insa ca Simona Halep a intampinat dificultati in a obtine mult ravnitul permis de conducere pentru a se bucura de bijuteriile pe care le detine. Ocupata aproape in totalitate cu sportuld e performanta, Simona a gasit greu timp pentru a sustine examenul auto, iar atunci cand a facut-o prima oara nu a avut sorti de izbanda. Insasi campioana din Romania a dezvaluit ca prima incercare a fost un esec: „Am picat la proba teoretica. Din cele 26 de intrebari din chestionar, am raspuns corect doar la 21 si, prin urmare, am picat examenul”. 

Tot sala i-a jucat feste si la a doua incercare de a deveni soferita cu acte-n regula. O noua incercare, un nou esec. Simona s-a oprit la acelasi numar cu ghinion: 21, insa la fel ca si in cariera sa sportiva, asta nu a impiedicat-o sa mai incerce si a treia oara. De data aceasta a fost o tentativa cu noroc, pentru ca la final, Simona a aflat ca avea 24 de raspunsuri corecte, ceea ce-i dadea dreptul sa sustina si proba practica. Aici, tenismena nu a avut nicio emotie. Halep a trecut cu brio de „oras” si a devenit conducator auto cu patalama, iar acum se poate bucura de cele cinci masini pe care si le-a achizitionat cu banii obtinuti din tenis.

Newsletter

Whatsapp