Cheia noului Ferrari Roma este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata!

Iata o cheie care reprezinta cu adevarat masina: cheia noului Ferrari Roma! Arata incredibil de bine si nu seamana deloc cu o cheie traditionala!

Cheia noului Ferrari Roma este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata

Am vorbit deja despre masina, mai exact v-am anuntat ca Ferrari a lansat pe piata modelul Roma. Cea mai recenta masina sport de la Maranello este echipata cu un motor bi-turbo V8 de 3,9 litri care produce 612 cai si un cuplu-forta de 760 Nm, si are elemente stilistice inspirate de cunoscutele 250 GT Berlinetta Lusso si 250 GT 2+2.

Este, fara urma de indoiala, unul dintre cele mai frumoase modele Ferrari pe care le-am vazut in ultima vreme si, intr-un mod oarecum ciudat, la aceasta imagine participa si cheia noului model. Cel putin pe noi ne-a impresionat.

Cea mai frumoasa cheie de la un Ferrari

Unul dintre oficialii de la Top Gear, Jack Rix, a postat cateva fotografii cu cheile noului model Roma pe Twitter, chiar in timp ce participa la prezentarea din Italia. In principiu, are sigla Ferrari mare pe o parte si elemente traditionale din piele pe cealalta parte.

Citeste si: Ferrari Roma: o masina de inspiratie retro, un adevarat vis de 612 cai putere

"Obiectul" pare sa aiba doar doua butoane: unul pentru blocarea si deblocarea portierelor, iar celalalt pentru a descuia si deschide portbagajul. Ei bine, conform celor de la Ferrari, noua cheie include si un buton botezat "Comfort Access", ceea ce inseamna ca soferul va trebui doar sa atinga un buton langa manerul portierei pentru a o deschide.

Vor exista voci care vor desconsidera aceasta initiativa si noul model de cheie. Cu toate acestea, suntem siguri ca proprietarii masinii vor fi captivati de felul in care arata.

De ce? Simplu, nu exista o modalitate mai buna de a arata celor prezenti la un restaurat sau la o terasa cat de bogat esti. Si, pana la urma, nu e deloc cea mai ciudata cheie pe care am vazut-o vreodata.

De exemplu, multe dintre cheile modelelor mai moderne BMW au chiar un miniecran tactil pe ele, lucru care poate insemna ca mai ai un smartphone in buzunar ori de cate ori iesi cu masina. Pe de alta parte, Koenigsegg ofera, pentru masinile sale, o "cheie de platina", cea mai scumpa de pe piata in acest moment.

Sa nu uitam, de asemenea, de companii ca Porsche, Tesla sau Pagani, ale caror chei sunt, in principiu, versiuni de mici dimensiuni ale propriilor vehicule. Cel putin, Ferrari pare sa-si cunoasca fanii si e de acord cu absurditatea unora dintre alegerile acestora.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter