Cea mai proasta masina din istorie! Englezii au decis care a fost masina-dezastru a tuturor timpurilor

Cea mai proasta masina din istorie

S-a vandut cu un pret halucinant si a ramas pe piata vreme de mai bine de 10 ani. Automobilul-dezastru a fost conceput in anul 2001, iar pretul pentru o unitate era de 10.000 de lire sterline, in Marea Britanie, in vreme ce europenii o cumparau cu putin peste 11.000 de euro. 

Automobilele au fost construite in India si se numeau Revai. Fiind un autoturism electric si de dimensiuni foarte mici, putea fi condus si de adolescentii de 16 ani, care erau nevoiti sa sustina un simplu test pentru a se putea urca la volanului unui asemenea autoturism. Numai ca jurnalistii de la Auto Express sustin ca pe langa pretul prohibitiv si avantajul ca putea fi pilotat si de copii, Revai-ul era foarte periculos, iar la o viteza de peste 40 de kilometri la ora, devenea o adevarata bomba pe patru roti, riscul pierderii vietii de catre proprietar fiind foarte mare.

Pana in 2012, masina indiana s-a vandut in multe tari din Europa Occidentala, insa pentru specialistii auto a fost o dezamagire mare. Automobilul a dezamagit crunt prin forma dubioasa, liniile inegale, combinatiile de culori si rezultatele proaste de la testele de siguranta.

Newsletter

Whatsapp