Cea mai luxoasa masina de la inceputul anilor 2000 a ajuns sa coste cat un telefon

La inceputul anilor 2000, Mercedes-Benz S430 era o masina pe care multi si-o doreau, insa putini isi permiteau un astfel de lux. Masina s-a devalorizat insa in ultimii ani si un canadian a reusit performanta de a achizitiona autoturismul cu doar 550 de dolari americani.

Mercedes a lansat modelul S-Class W220 in 1998, fiind una dintrel cele mai dorite limuzine la momentul respectiv. Modelul avea o serie de inovatii spectaculoase la vremea respectiva precum pornirea si oprerea motorului fara cheie, cruise-control cu radar, suspensie pneumatica, scaune ventilate, sisteme de siguranta dezvoltate extrem de bine, dar si alte lucruri care la vremea respectiva te faceau sa iti doresti o astfel de masina.

Mercedes S430 a fost una dintrele cele mai importante masini de pe piata auto la inceputul anilor 2000, fiind o marca de prestigiu cu echipare de top si extrem de valoroasa. Modelul achizitionat in Canada are un motor V8 si o stare buna, insa pretul este accesibil aproape tuturor celor care isi doresc o masina in ziua de azi.

Daca facem un calcul, masina abia se apropie de jumatatea pretului unui iPhone XS. Modelul S430 este totusi o masina care din punct de vedere al interiorului arata spectaculos si are totusi dotari pe care nu orice masina le avea la vremea respectiva.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter