Cea mai buna masina pentru Romania este Dacia Logan 1.0 SCE! Iata de ce!

2017 Dacia Logan Logan 1.0 SCE

Foarte multi soferi sustin ca decat sa isi ia un Logan nou, mai bine isi achizitioneaza o masina germana la mana a doua. Aceasta este o dezbatere veche, pe care inca nu a lamurit-o nimeni: masina autohtona noua sau second hand straina? Alegerile fiecaruia sunt subiective pana la urma.

Totusi, exista multe persoane care considera ca un Logan este alegerea perfecta. Loganul 1.0 SCe este foarte popular acum printre romani. Oare de ce? Sa vedem care sunt principalele 10 motive pentru care acest model este alegerea perfecta pentru noi, romanii.

1. Pret mic"¦ cel mai mic din Europa

Acest model este unul foarte ieftin. Si daca optezi pentru Programul Rabla vei putea achizitiona un Logan 1.0 SCe la doar 6.999 euro cu TVA. Gasiti o masina noua la pretul asta in alta parte? Credem ca nu!

2. Impozit mic

Pentru aceasta masina, veti plati un impozit mic. La un simplu calcul, veti descoperi ca, datorita motorului cu capacitate de 998 cmc, veti scoate din buzunar anual doar 30 de lei. Suna foarte bine, nu-i asa?

3. Asigurare mica

Si pentru asigurare veti plati putin. Asta pentru ca si la asigurare se ia in calcul capacitatea cilindrica. Si cum Logan-ul 1.0 Sce are 998 centimetri cubi, asigurarea de raspundere civila costa putin. Iar daca vreti sa va faceti CASCO, stati fara griji, si aici preturile sunt mici.

4. Consum redus

Atunci cand ne gandim sa ne schimbam masina, consumul de combustibil este un criteriu la fel de important precum pretul. Daca o masina consuma putin carburant, ea intra rapid pe lista posibilelor achizitii. Un Logan 1.0 SCe consuma, in aglomeratie, 8 litri/100 kilometri, cu aerul conditionat pornit.

In afara orasului, masina va consuma mai putin: 5 litri pentru 100 kilometri. Iar daca optam pentru a doua varianta de motorizare, cea cu buton ECO sau cu sistemul Start/Stop, masina va consuma si mai putin.

5. Ideala pentru GPL

Motorizarea cu trei cilindri este perfecta pentru a-i monta un sistem GPL. Ce inseamna asta? Ca masina va deveni mai economica. Cum? Pai pretul gazului este de in jur de 2 lei, iar asta inseamna ca diferenta se va observa, cu siguranta, in buzunar.

6. Costuri de intretiere minime

Aceasta afirmatie este valabila aproape pentru orice model autohton. Motorul aspirat, cu alimentare pe benzina nu are nevoie de prea multe operatiuni de intretinere. In afara de schimbul de ulei si filtre, nu va fi nevoie de mare lucru.

7. Fiabilitate mare

In ceea ce priveste motorul, nu prea exista multe lucruri care se pot strica. De ce? Pentru ca masina nu are turbocompresor, nu va consuma ulei si nu exista nici probleme cu injectoarele.

In mare, Logan-ul 1.0 SCe are un motor simplu, necomputerizat, care nu are multe componente care se pot strica. Asta o face un model foarte fiabill. Practic, cu Logan 1.0 SCe poti merge ani de zile fara sa trebuiasca sa schimbi mare lucru.

8. Dotari suplimentare ieftine

Daca vrei un model mai dotat, nu te va usca de bani. Dotarile suplimentare sunt relativ ieftine, asa ca iti vei permite sa iti iei, spre exemplu, un sistem media mai performant. El costa in jur de 300 de euro. Si alte dotari suplimentare sunt la fel de ieftine.

9. Spatiu generos

Producatorii au reusit sa ofere clientilor sai un spatiu generos pentru bagaje. Logan-ul 1.0 Sce ofera si in interior un spatiu mare pentru pasageri.

10. Nu irosesti banii

Mai exact, un Logan 1.0 SCe se va vinde foarte bine, in caz ca vrei sa faci asta. Adica nu vei pierde foarte multi bani.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter