Ce salarii au angajații de la Registrul Auto Roman in frunte cu directorul general

Stim cu totii ca angajatii de la Registrul Auto Roman sunt printre cei mai bine platiti, asa ca ne-am gandit ca nu ar fi rau sa aflam ce salarii au acestia. Mai mult, am aflat si ce salariu are directorul general.salarii rar, registrul auto roman

Ce salarii au angajații de la Registrul Auto Roman in frunte cu directorul general

Daca esti sofer, fara doar si poate ai avut treaba macar o data la Registrul Auto Roman, organismul tehnic de specialitate desemnat de Ministerul Transporturilor ca autoritate competenta in domeniul vehiculelor rutiere, sigurantei rutiere, protectiei mediului inconjurator si asigurarii calitatii. Te-ai intrebat vreodata insa ce salariu are un angajat la Registrul Auto Roman?!

Ei bine, va spunem de la bun inceput ca nu vorbim deloc despre un salariu mic, ba chiar din contra. Este cunoscut faptul ca in Romania, in sistemul bugetar, salariile sunt destul de bune, lucru care se aplica si in cazul celor care lucreaza in cadrul Registrului Auto Roman. Trebuie sa recunoastem insa ca munca celor de aici nu este deloc usoara, volumul de lucru nefiind deloc unul mic!

In orice caz, fie ca sunteti doar curiosi, fie ca va ganditi poate sa va angajati intr-o buna zi in cadrul Registrului Auto Roman, va oferim astazi mai multe informatii cu privire la sistemul salarial de care beneficiaza cei din aceasta institutie. Haideti sa aflam impreuna mai multe detalii!

Care este venitul mediu al unui angajat RAR si a directorului general

Oficialii din conducerea Registrului Auto Roman au anuntat ca venitul mediu brut al unui angajat din cadrul institutiei ajunge la un nivel de 53.616 lei pe an, ceea ce inseamna ca vorbim despre un venit mediu brut lunar de 4.468 de lei. Pentru a obtine insa acest venit, un angajat RAR trebuie sa indeplineasca indicatorii de performanta stabiliti. Castigurile salariale din cadrul RAR au crescut in ultimii ani, venitul mediu brut lunar din anul 2015 fiind de doar 4.262 de lei, spre exemplu!

Citeste si: Taxe si tarife RAR. Cat costa sa efectuezi un ITP la RAR si sa obtii cartea masinii

Daca aruncam o privire asupra bugetului din 2016 al celor de la RAR, vom observa ca exista o estimare de 83.6 milioane de lei privind nivelul cheltuielilor cu salariile, la care se adauga fonduri in valoare de 15.4 milioane de lei destinate bonusurilor.

In aceste conditii, pentru acel an, vorbim despre un salariu brut mediu de 4.177 de lei, ceea ce inseamna ca angajatii au beneficiat de un salariu mediu net in valoare de 2.929 de lei. Bineinteles, la aceste sume se mai adauga si bonusurile, despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Care sunt bonusurile de care beneficiaza angajatii RAR

Conform informatiilor pe care le avem de la oficialii din conducerea institutiei, bonusurile se impart in doua mari categorii. Avem pentru inceput bonusurile fixe, de care beneficiaza fiecare angajat in mod egal. Apoi, avem bonusurile acordate in functie de performanta, acordate separat pentru fiecare angajat in functie de performantele acestuia.

Bonusurile acordate pentru realizarile profesionale deosebite se pot ridica la valoarea unui salariu mediu brut in incadrare acordat unui angajat nou, adica 3.498 de lei.

Bonusurile fixe se ridica la o suma bruta de 3.000 de lei pe an, acestea fiind acordate de ziua RAR, de Paste si de Craciun. In acest caz, vorbim despre o suma in numerar bruta in valoare de 1.500 de lei, la care se mai adauga tichete cadou in valoare tot de 1.500 de lei, care se acorda cu ocazia sarbatorilor religioase. Afla si ce salariu au controlorii de trafic de la RAR!

Toate aceste bonusuri sunt primite in mod cert de fiecare angajat in parte, aceste bonusuri fiind si singurele care au valori neschimbate din 2005 si pana in ziua de astazi.

Legat de directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), si anume domnul Tufa Radian, salariul acestuia ajunge la 28.500 lunar sau aproape 6.000 de euro. Cifrele au fost luate din declaratia de avere a acestuia.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter