Ce masini a scos ANAF la licitatie in septembrie 2020. Pretul unei Mazda 3 incepe de la 1.500 de lei

A sosit timpul ca ANAF sa scoata la licitatie masinile din luna septembrie 2020. Trebuie sa stii ca sunt destule automobile la vanzare, iar pretul unei Mazda3 incepe de la 1.500 de lei.

Ce masini a scos ANAF la licitatie in septembrie 2020. Pretul unei Mazda 3 incepe de la 1.500 de lei

ANAF a scos din nou masini la vanzare, iar licitatia pentru luna septembrie 2020 include mai multe automobile. Pretul unei Mazda3 care incepe de la 1.500 de lei, insa mai sunt destule masini la vanzare asa ca ai de unde alege!

Cum sa cumperi o masina la licitatie de la ANAF

Daca ti-am trezit interesul si vrei sa cumperi un automobil vandut la licitatie de ANAF, o sa iti spunem ca trebuie sa urmezi anumiti pasi. Primul este sa te prezinti la termenul de vanzare, la locul fixat de ANAF si pana la acel termen sa prezinti oferta de cumpare.

Citeste si: Cat costa, de fapt, cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are

Ofertantii au obligatia sa depuna cu cel putin o zi inainte de data licitatiei, urmatoarele documente la sediul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala:

- Oferta de cumparare
- Dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, care reprezinta 10% din pretul de pornire a licitatiei
- Plata taxei de participare se face in contul ANAF
- Imputernicirea persoanei care il reprezinta pe ofertant
- Daca esti o persoana juridica din Romania, trebuie sa ai la tine o copie dupa certificatul unic de inregistrare eliberat de oficiul registrului comertului
- Persoanele juridice straine, trebuie sa aiba actul de inmatriculare tradus in limba romana
- Daca esti o persoana fizica straina, atunci trebuie sa ai la tine o copie dupa actul de identitate/pasaport
- Persoanele fizice din Romania, trebuie sa aiba la ele o copie dupa actul de identitate
- Declaratie pe proprie raspundere a ofertantului, prin care se certifica faptul ca nu este persoana interpusa cu debitorul

Ce masini vinde ANAF in septembrie 2020

Ne-am obisnuit deja ca in fiecare luna sa vedem masinile pe care ANAF le scoate la licitatie. Acestea sunt, de obicei, masini recuperate de la cei care au datorii la stat sau ca au fost confiscate in urma activitatilor ilicite ale proprietarilor, cum ar fi traficul de tigari.

Principalul motiv cu care cei de la ANAF ne atrag atentia, este pretul extrem de mic cu care aceste automobile se vand. Bineinteles, nu sunt nici in cea mai buna conditie, asa ca si aceste se justifica.

Luna septembrie pare sa aduca oferte foarte bune, asa ca daca si tu esti interesat, atunci trebuie sa stii ce modele au la vanzare cei de la ANAF. Incepem cu un Volkswagen Golf Variant 4Motion, fabricat in anul 2001, ce are un pret de pornire de 1.090 de lei.

Pentru un Ford Mondeo fabricat in anul 1996, ANAF cere nu mai putin de 1.168 lei, in timp ce o Mazda3 are un pret de pornire de 1.564 lei.

Daca esti in cautarea unui sedan de lux, ANAF vinde un Mercedes-Benz Clasa S si anume un model S320 CDI fabricat in anul 2004, cu un pret de pornire de 24.402 lei. Cine cauta un BMW Seria 5, ANAF vinde unul fabricat in anul 2006, iar pretul este de 25.624 lei.

Un Volkswagen Passat fabricat in anul 2006 poate fi o alternativa mai ieftina, pentru ca pretul de pornire este de 6.992 lei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter