Ce masini a pierdut Radu Mazare, dupa sechestrarea averii! Fostul primar avea o colectie impresionanta de autovehicule de epoca

Masinile confiscate ale fostului primar Radu Mazare

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost arestat, zilele trecute, in Madagascar, primind o condamnare de 9 ani si 10 luni de inchisoare. In anul 2015, DNA a instituit sechestru pe averea politicianului, Mazare pierzand o colectie impresionanta de masini.

Spre deosebire de majoritatea oamenilor politici, Radu Mazare prefera autovehiculele de epoca, in detrimentul celor de lux, lucru pe care l-a afirmat public, in nenumarate randuri. „Eu am pasiuni masinile vechi si fetele noi, altii au pasiuni motoarele. In viata este foarte bine sa ai o pasiune, ca iti da un sens vietii!”, sustinea edilul, in 2014.

Ex-edilul Constantei are in declaratia de avedere un Jeep Willys, fabricat in 1968 si un Jaguar E-TYpe Seria III 5.3 Cabrio, fabricat in 1974.
Cu Jaguar-ul se mandrea fostul primar, in 2014, la parada motociclistilor din Mamaia, ocazie cu care declara emfazic: „Nu e o masina noua, e una veche, are 40 de ani. Daca nu am avut si eu bani sa imi iau una noua, am luat una veche.

Cu cativa ani in urma, „jupanul” de la malul marii avea o replica a masinii Lincoln Zephyr, modelul 1935, fabricata in 2006, produsa in serie limitata. Printre putinii posesori ai acestui autovehicul se numara si cantaretul englez Ozzy Osbourne. Despre Lincoln Zephyr Mazare spunea: „Nu este o masina scumpa, dar este foarte greu de gasit, fiind produse pana intr-o suta de bucati. Pentru unii poate parea greu de crezut, insa este chiar o investitie buna - cu un asemenea automobil castigi mai mult decat platesti.

O alta replica la volanul careia poza mandru fostul primar este cea a unui Morgan din 1930, cu 144 de cai putere si cu o viteza maxima de 192 de km/h. Masina de epoca l-a costat pe Mazare, la acea vreme, 50.000 de euro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter