Ce masina i-a cumparat Dorian Popa iubitei sale Babs, la scurt timp dupa ce el a cheltuit 120.000 de euro pe un GLE Coupe 2020

Dorian Popa este pe cai (putere) mari si dupa ce si-a cumparat un Mercedes-AMG GLE 53 Coupe din 2020, acesta i-a cumparat o masina si iubitei sale, Babs. Asta la scurt timp dupa ce el a cheltuit 120.000 de euro pe bolidul sau.

Ce masina i-a cumparat Dorian Popa iubitei sale Babs, la scurt timp dupa ce el a cheltuit 120.000 de euro pe un GLS Coupe 2020

Nu a trecut mult timp de cand si-a cumparat un Mercedes-AMG GLE 53 Coupe, iar Dorian Popa a trecut la o noua masina. De data aceasta pentru iubita sa, Babs. Acesta a cumparat un automobil decapotabil pentru jumatatea sa, la scurt timp dupa ce a cheltuit numai putin de 120.000 pe un GLS Coupe din 2020.

Cat de rapida este noua masina a lui Dorian Popa?

Stim deja ca modelele Mercedes-AMG GLE 53 AMG Coupe vin cu un motor de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, ce ofera 435 cp si 520 Nm. De asemenea, mai gasim si un sistem mild-hybrid de 48V, EcoBoost, care ofera 22 cp si 250 Nm pentru o scurta perioada de timp.

Citeste si: Care au fost primele masini detinute de vedete precum Andreea Esca, Dorian Popa, Ion Tiriac sau Mihai Bendeac

Puterea este livrata la toate rotile, prin intermediul tractiunii integrale 4Matic+ si al cutiei de viteze automata, cu 9 rapoarte. Performantele sunt demne de o masina sport, pentru ca bolidul poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 5.3 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h.

Pretul unui astfel de model porneste de la 99.950 in Romania, insa artistul a platit 120.000 de euro, semn ca masina lui vine cu mai multe dotari optionale. Si pentru ca vorbim despre un model AMG, acestea nu sunt deloc ieftine, insa fac din automobil o adevarata bijuterie pe roti.

Ce masina i-a cumparat Dorian Popa iubitei sale, Babs?

Dupa ce si-a facut cadou o masina la care visa demult, Dorian Popa a considerat ca este randul si persoanelor dragi sa beneficieze de cadouri. Prima pe lista a fost iubita sa Babs, care a fost rasfatata de vlogger cu un cadou.

Artistul a decisa sa ii cumpere o masina si iubitei lui, asa ca a ales tot un Mercedes-Benz. O decapotabila de data aceasta, mai exact un Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet. In video postat, Dorian Popa a recunoscut ca masina este cea mai buna din punct de vedere pret, dar si dotari.

Masina decapotabila este cumparata la mana a doua, are 29.000 de km, iar anul de productie este 2019. Bineinteles, Dorian Popa a anuntat deja ca planuieste sa modifice masina, asa ca ne asteptam la un pachet AMG, la un nou set de jante, dar si la schimbarea culorii interiorului.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter