Ce masina a condus Nicusor Dan in prima zi la primarie si cat costa un astfel de model

Nicusor Dan si-a luat in primire noul post de primar al Bucurestiului, iar reporterii au fost surprinsi de masina pe care edilul Capitalei a condus-o. Iata cu ce masina a circulat Nicusor Dan in prima zi la primarie si cat costa un astfel de model.

Edilul Capitalei si-a luat in sfarsit in primire noul loc de munca, asa ca a dat si un mic interviu in drumul spre primarie. Iata ce masina a condus Nicusor Dan in prima lui zi la Primaria Bucuresti si cat costa un astfel de model.

Ce salariu va avea Nicusor Dan in postul de primar al Bucurestiului?

Ce masina a condus Nicusor Dan in prima zi la primarie si cat costa un astfel de model

Exista multe speculatii legate de salariul lui Nicusor Dan in postul de primar al Bucurestiului, insa pentru a afla acest lucru va trebui sa analizam salariul pe care l-a avut Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei.

Citeste si: Lista parcarilor din Bucuresti si ce tarife au acestea pentru o ora sau o zi

In anul 2019, Gabriela Firea a obtinut un venit de 181.206 lei in calitate de Primar General al Capitalei, iar in anul 2018, castigurile au fost de 166.716 lei. Drept urmare, Nicusor Dan nu va avea un venit mult mai mare decat cel al Gabrielei Firea.

Nici averile celor doi nu se compara, pentru ca Gabriela Firea locuieste in Voluntari, intr-o vila impunatoare, in timp ce Nicusor Dan sta in chirie. Actualul edil al Capitalei plateste o chirie lunara de 550 euro.

Ce masina a condus Nicusor Dan in prima lui zi la primarie si ce pret are un astfel de model?

Ce masina a condus Nicusor Dan in prima zi la primarie si cat costa un astfel de model

Dupa cum spunea, Nicusor Dan a dat si un interviu in primul sau drum catre primarie, asa ca a invitat reporterii sa il filmeze. Daca va asteptati ca Nicusor Dan sa conduca o masina impunatoare, ei bine nu a fost cazul.

Noul edil al Bucurestiului a fost surprins conducand un Renault Clio, insa nu vorbim despre ultima generatie care a fost introdusa pe piata in anul 2019, ci despre generatia precedenta Clio IV, care a debutat in 2012.

Pentru cei ce nu stiu, Clio IV a fost prezentat de Renault la Salonul Auto de la Paris din anul 2012, iar vanzarile au inceput o luna mai tarziu. In anul 2013, producatorul a introdus pe piata si varianta break, ce a fost construita in Franta si Turcia.

La momentul lansarii pe piata din Romania, Renault Clio IV avea un pret de pornire de 10.200 euro cu TVA inclus, pentru versiunea Authentique echipata cu un motor de 1.2 litri si 75 cp.

Totusi, preturile modelelor Clio IV au scazut destul de mult, asa ca o versiune second hand poate fi achizitionata la preturi mult mai mici. La o simpla cautare pe mobile.de, am descoperit ca o versiune la mana a doua costa aproximativ 7.000 de euro. Bineinteles, pretul difera in functie de dotari si de numarul de kilometri rulati.

VIDEOCLIPUL ZILEI