Ce afaceri are, de fapt, Andy Popescu, celebrul car vlogger de pe YouTube

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri din Romania, insa nu multi stiu ce afaceri are acesta. Iata ce face, de fapt, Andy Popescu, celebrul car vlogger de pe YouTube.

Ce afaceri are, de fapt, Andy Popescu, celebrul car vlogger de pe YouTube

Andy Popescu a atras milioane de vizualizari pe canalul sau de YouTube, asa ca putem spune ca este unul dintre cei mai populari car vloggeri din Romania. Nu multi stiu insa, ce afaceri are acesta.

Cat a platit Andy Popescu pe noul sau Lamborghini Aventador

Poate ca ati vazut noua masina a lui Andy Popescu, adica acel superb Lamborghini Aventador S Coupe. Vloggerul si-a cumparat aceasta supermasina la mana a doua, iar odometrul arata nu mai putin de 4.000 de kilometri.

Citeste si: Cine este si ce afaceri are Ovidiu Pop, tanarul milionar cu un garaj impresionat de masini

Vloggerul a platit 270.000 de euro pentru bolidul sau, care vine echipat cu un motor V12 de 6.5 litri, aspirat natural si care dezolta 740 cp, dar si 690 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h.

Andy Popescu are peste 400.000 de abonati pe canalul sau principal de YouTube, in timp ce pe al doilea sau canal are 115.000 de abonati. Per total, acesta a atras atentia a peste 500.000 de persoane si continua sa creasca numarul acestora.

Ce afaceri are Andy Popescu?

Ei bine, Andy Popescu este pasionat de tehnologie, astfel acesta a investit peste 100.000 de euro intr-o fabrica ce produce monede virtuale. Insa, acesta nu este principalul sau business, vloggerul avand o firma de constructii.

Pe site-ul sau, andypopescu.ro, se pot gasi mai multe detalii despre ultimul proiect imobiliar al acestuia. Astfel, Andy Popescu are de vanzare 15 case, fiecare avand 100 mp utili, 120 mp total utili (cu balcoane), dar si 40 mp de curte, plus un loc de parcare inclus.

Cei interesati, trebuie sa stie ca ansamblul rezidential se afla la 8.5 km de Piata Unirii, pe Strada Celofibrei. Pretul unei case vandute de Andy Popescu este de 65.900 euro.

Intr-un video pe care l-a facut cu Selly, Andy Popescu a povestit un pic ce afaceri a facut de-a lungul vietii. Acesta si-a adus aminte de prima afacere, o ferma de struti, la care nu s-a descurcat atat de bine. Mai departe, a avut o afacere cu vipere, unde si-a riscat viata dar si 50.000 de euro, pe care i-a pierdut.

Urmatoarea afacere a fost cu masini, iar aceasta a mers si dupa cum a marturisit, e ceva ce ii place. Acum, Andy Popescu se ocupa de imobiliare si, bineinteles, de canalul sau de YouTube.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter