Ce aduce in plus versiunea Initiale Paris la modelele Renault Talisman

Ce aduce in plus versiunea Initiale Paris la modelele Renault Talisman

Renault Talisman a castigat admiratia multor clienti, iar in testul nostru modelul nu a dezamagit absolut deloc. Totusi, este bine sa stim ce aduce in plus versiunea Initiale Paris si daca merita sa platim in plus pentru aceasta.

Renault Talisman reprezinta una dintre cele mai atractive oferte din segmentul sau, iar pretul isi spune cuvantul pentru ca este primul care ii atrage pe clientii modelului.

Totusi, daca esti un fan al masinilor germane, trebuie sa iti spunem ca Talisman poate fi cumparat in versiunea Initiale Paris. Ce aduce aceasta versiune si cat costa, veti afla din articolul urmator.

Cand a debutat Renault Talisman?

Ce aduce in plus versiunea Initiale Paris la modelele Renault Talisman

Renault Talisman este cel mai mare sedan din gama producatorului francez si a debutat in anul 2015. Conform producatorului, modelul foloseste platforma CMF CD dezvoltata de Renault si Nissan, aceeasi care se gaseste si pe modelul Espace.

Citeste si: Cat costa, de fapt, revizia la un Renault Talisman?

Talisman este al doilea model de mari dimensiuni produs de Renault, de la introducerea sedanului Renault 18 in anii 1980, pentru care nu exista o versiune hatchback.

Era de asteptat ca modelul sa vina cu cea mai noua tehnologie, asa ca Talisman vine cu sistemul 4 Control (rotile din spate vireaza), un sistem infotainment cu ecran tactil de 8.7 inch, pilot automat adaptiv, sistem de avertizare la parasirea benzii de circulatie, sistem de recunoastere a semnelor de circulatie, suspensie activa, dar si un sistem de avertizare unghi mort.

Ce este Initiale Paris si ce aduce in plus la modelele Talisman?

Ce aduce in plus versiunea Initiale Paris la modelele Renault Talisman

Daca inca nu stii, iti spunem ca Initiale Paris este un nivel de echipare si reprezinta varful de gama care poate fi comandat pe modelele Renault. Cei ce opteaza pentru versiunea Initiale Paris a modelului Talisman, acestia trebuie sa stie ca sedanul pe care il vor cumpara va fi echipat cu tot ce are mai bun Renault de oferit.

De exemplu, Talisman Initiale Paris vine cu un sistem audio Bose Premium ce include 13 difuzoare si care ofera o experienta audio de top cu 5 moduri prestabilite.

Tapiteria versiunilor Initiale Paris ofera posibilitatea clientilor de a alege intre doua tipuri si anume una din piele captusita Nappa (Black Titanium sau Light-Sand Grey), dar si cusaturi contrastante in nuanta Cognac. Plafonul din sticla aduce un plus si da impresia de lux.

Mai mult, Talisman Initiale paris este singurul model din segment care ofera tehnologia 4 Control, adica virare pe toate cele patru roti. Sistemul este oferit standard si se activeaza automat.

Interiorul mai aduce scaune ventilate pentru sofer si pasager, masaj pentru scaunele din fata, parcare automata, head-up display, sistem de navigatie, conectivitate Bluetooth si pilot automat adaptiv.

Pretul unui Renault Talisman Initiale Paris este pe masura dotarilor, asa ca trebuie sa stiti ca acesta incepe de la 45.000 de euro si creste in functie de dotarile optionale.

VIDEOCLIPUL ZILEI