Ce a patit un sofer de BMW dupa ce a parcat masina in fata unui hidrant

Cu toate ca in Romania nu s-ar intampla niciodata asa, adica pompierii nu ar sparge geamul unei masini, iata ca in alta tara pedepsele sunt aspre. Vorbim despre un sofer de BMW, iar ce a patit dupa ce si-a parcat masina in fata unui hidrant, va va lasa fara cuvinte.

Ce a patit un sofer de BMW dupa ce a parcat masina in fata unui hidrant

Cand vorbim despre situatii dramatice, atunci cand pompierii sosesc sa salveze vieti, nu se mai ia in considerare absolut nimic si lucrurile trebuie sa mearga struna. Dar ce te faci cand in dreptul unui hidrant este parcata o masina? Iata ce a patit un sofer de BMW dupa ce a parcat masina in fata unui hidrant!

Parcare neregulamentara pentru un sofer de BMW in fata unui hidrant

Dupa cum spuneam, la noi in tara nu suntem siguri ca s-ar intampla asa ceva, insa lucrurile sunt luate in serios atunci cand vorbim despre legislatia din alte tari. Un sofer de BMW a invatat pe pielea sa ca nu este bine sa parcheze masina in fata unui hidrant, mai ales in orasul New York.

Citeste si: Cat costa un pachet complet de lumini ambientale cu tot cu montaj pentru BMW, Audi sau Mercedes-Benz

Chemati sa stinga un incendiu la o cladire cu trei etaje, pompierii nu au mai stat pe ganduri atunci cand au vazut un BMW Seria 5 (E60) parcat in fata hidrantului si au spart geamurile laterale ale masinii (sofer si pasager) pentru a conecta furtunul la hidrant.

Ati inteles bine, furtunul a trecut prin interiorul masinii! A fost cea mai buna solutie pe care acestia au gasit-o, spre nemultumirea soferului. Acesta a declarat ca pompierii i-au distrus masina si ca o sa fie nevoie de o suma de bani maricica, pentru a o repara!

Afla si care sunt cele mai enervante probleme pe care le au masinile BMW si care sunt principalele piese care se fura cel mai des la un BMW, in Romania!

Amenda pe masura la blocarea unui hidrant

Pe langa faptul ca pompierii au provocat pagube serioase masinii, soferul a mai primit si o amenda. El a declarat ca a incercat sa nu blocheze accesul la tomberoane pentru masina de gunoi, asa ca a decis sa isi parcheze bolidul mai aproape de hidrant.

Conform politie, soferul a primit o amenda de 180 de dolari pentru ca a blocat accesul la un hidrant, dar si pentru faptul ca avea un permis de parcare fals pe bord, care spunea ca vehiculul ar apartine de serviciul postal.

Soferul a spus ca pompierii nu trebuiau sa faca acest lucru si ca a parcat masina acolo pentru patru zile, pentru ca bateria se consumase si nu putea sa o deschida.

Pompierii au refuzat sa faca orice tip de declaratie, dar stim ca acestia au luptat cu flacarile nu mai putin de doua ore pentru a stinge flacarile care au cuprins cladirea cu trei etaje. Mai mult, nu s-a inregistrat nicio victima in urma acelui incendiu, doar un BMW putin „sifonat”!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter