Ce a patit masina unui roman dupa ce a fost spalata cu bicarbonat de sodiu!

Masina spalata cu bicarbonat de sodiu

Legendele despre eficienta bicarbonatului de sodiu, care este folosit de gospodine pentru curatenie, a ajuns si la urechile unui sofer, care a vrut sa ii testeze efectul pe propria-i masina. Si nu s-a limitat sa curete tapiteria, ci a vrut sa vada ce se intampla cand e spalata in totalitate cu substanta minune. 

Omul a combinat bicarbonatul cu apa pana a obtinut o pasta pe care a folosit-o la spalat masina. Dupa ce a curatat intreaga suprafata cu respectiva pasta, a clatit-o, iar rezultatul a fost unul surprinzator. Masina arata perfect. Mult peste ce reusea sa obtina de la orice spalatorie din oras, contra-cost. Pana si amicii sai au remarcat schimbarea totala a autoturismului si l-au felicitat pentru alegerea facuta.

Bicarbonatul de sodiu (NaHCO3) este un compus chimic anorganic care face parte din categoria sarurilor. Denumirea stiintifica este hidrogenocarbonat de sodiu. Denumirea de bicarbonat de sodiu trebuie considerata o denumire uzuala, fara pretentii stiintifice. Bicarbonatul face minuni atunci cand vine vorba despre curatenie, fiind uzitat des de catre gospodine in bucatarie, atunci cand vor sa faca o curatenie perfecta. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter