Cati bani a platit, de fapt, Andy Popescu pe un Lamborghini Aventador. Suma apare vreme de cateva fractiuni pe contul sau de Youtube

Andy Popescu, celebrul vlogger din Romania, tocmai si-a cumparat un Lamborghini Aventador. Cati bani a platit, de fapt, acesta pe masina. Suma apare vreme de cateva fractiuni de secunda pe contul sau de YouTube.

Cati bani a platit, de fapt, Andy Popescu pe un Lamborghini Aventador. Suma apare vreme de cateva fractiuni pe contul sau de Youtube

Lamborghini Aventador este visul oricarui impatimit de automobile, iar Andy Popescu pare ca si l-a indeplinit, deoarece vloggerul tocmai si-a achizitionat o astfel de supermasina. Cati bani a platit, de fapt, acesta pe masina? Suma apare vreme de cateva fractiuni de secunda pe contul sau de YouTube.

Cine este Andy Popescu?

Cu toate ca multi il stiu pe Andy Popescu de pe video pe care le posteaza pe YouTube, vloggerul este un personaj foarte interesant. Nu va ganditi ca YouTube i-a adus banii, pentru ca nu este asa.

Citeste si: Lamborghini Aventador fara asigurare, confiscat de politia din Londra

Andy Popescu are mai multe afaceri, printre care o firma de constructii, dar acesta este pasionat si de monedele virtuale. Astfel, a investit peste 100.000 de euro intr-o fabrica ce produce monede virtuale.

Pe partea de YouTube, Andy Popescu a reusit sa stranga pe canalul sau principal nu mai putin de 400.000 de abonati, iar numarul acestora creste constant. Vloggerul isi gaseste timp sa le raspunda acestora, ceea ce se intampla destul de rar pe canalele de YouTube.

Ce pret are un Lamborghini Aventador si cat a platit Andy Popescu pentru unul?

Pentru cei ce nu stiu, Lamborghini a introdus o varianta facelift pentru celebrul sau model, pe nume Aventador S. Acest lucru s-a intamplat in anul 2017, iar modelul a ramas neschimbat si inca extrem de popular.

Modelul cu facelift aduce si un nou design cu elemente imprumutate de la modelul aniversar Centenario, dar si de la modelul istoric Countach. Imbunatatirile de ordin aerodinamic si directia integrala, fac din Aventador supermasina perfecta.

Sub capota, se gaseste un motor V12 de 6.5 litri, aspirat natural, care dezvolta nu mai putin de 740 cp si 690 Nm. Modelul poate accelera de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde, in timp ce viteza maxima este de 350 km/h.

Pretul de pornire al unui Lamborghini Aventador S este de 380.000 de euro, insa foarte multi clienti aleg sa cumpere un astfel de exemplar de la un dealer auto, pentru a nu fi nevoiti sa astepte atunci cand comanda unul de la producator.

Pentru cei ce nu stiu, dureaza aproape 2 ani de la momentul comenzii pana cand automobilul este livrat, asa ca nu e de mirare ca acei cumparatori cu dare de mana achita zeci de mii de euro in plus, pentru a obtine masina mult mai devreme.

Revenind la Andy Popescu, acesta a platit pest 270.000 de euro pe al sau Lamborghini Aventador S Coupe, iar acesta este o versiune second hand cu aproape 4.000 km la bord.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter