Cat de mult au scazut audientele show-ului Top Gear dupa plecarile lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond. GRAFIC

Cu toate ca show-ul Top Gear continua, insa cu alti prezentatori, se pare ca audientele s-au prabusit de la plecarile lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond. Iata cum arata graficul audientelor dupa plecarea celor trei.

Cat de mult au scazut audientele show-ului Top Gear dupa plecarile lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond. GRAFIC

Stim ca prezentatorul unei emisiuni poate face sa creasca sau sa scada audientele unei emisiuni, insa atunci cand vorbim de trei prezentatori este greu sa refaci audientele daca acestia decid sa plece. Putem da exemplu si un cunoscut show culinar din Romania, ale carui audiente s-au prabusit dupa plecarea celor trei chefi si nimic nu a facut publicul sa urmareasca cu acelasi interes emisiunile ce au urmat.

Acelasi trend se aplica si in afara granitelor, iar show-ul Top Gear se pare ca a patit acelasi lucru, audientele s-au prabusit dupa ce cele trei staruri ale sale au decis sa plece si sa lucreze la un nou show creat pentru Amazon Prime.

Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond tineau audientele in picioare, iar graficul ne arata si dovada. Iata cat de mult au scazut audientele dupa plecarea celor trei prezentatori.

The Grand Tour, noul show marca Clarkson, May si Hammond

Dupa cum spuneam, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au semnat un contract cu Amazon pentru a putea produce show-ul The Grand Tour. Bineinteles, acesta este realizat la acelasi standarde pe care Top Gear le avea la BBC, asa ca nu este greu de inteles de ce The Grand Tour este inca popular.

Citeste si: The Grand Tour ramane fara unul din staruri?! Informatia care arunca in aer show-ul cel mai iubit de catre pasionatii de masini

Pentru cei ce nu stiu, show-ul a ajuns la sezonul 4, insa pandemia de coronavirus a cam dat planurile echipei peste cap. Vestea buna este ca sezonul 4 este gata in proportie de 94%, asadar fanii s-ar putea bucura in curand de noile episoade.

Este greu de prezis, totusi, vand va aparea sezonul 5 din The Grand Tour, din cauza pandemiei de coronavirus (Covid-19). Daca primele sezoane s-a focalizat pe Asia, filmarile pentru sezonul 5 ar putea avea loc undeva mai aproape de casa.

Cat de mult au scazut audientele Top Gear dupa plecarea celor trei?

Dupa cum se poate vedea si in grafic, audientele Top Gear s-au prabusit dupa plecarea celor trei gazde. Plecarea acestora a avut loc in anul 2015, atunci cand Clarkson s-a certat cu producatorul emisiunii Oisin Timon. Cu toate ca au existat nenumarate petitii, plecarea celor trei prezentatori a fost iminenta.

In iulie 2015, Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond au fondat compania W. Chump & Sons in Marea Britanie. Emisiunea este produsa de Andy Wilman, persoana care s-a ocupat de productia show-ului Top Gear intre anii 2002 si 2015.

Primul sezon al show-ului The Grand Tour a fost lansat pe 18 noiembrie 2016, iar dupa cum se poate observa in grafic, este si perioada din care Top Gear a inceput sa scada destul de mult.

Totusi, show-ul Top Gear continua iar gazdele s-au schimbat destul de mult intre anii 2016 si 2019. Printre prezentatori s-au numarat Chris Evans, actorul Matt LeBlanc, Chris Harris, Rory Red si Sabine Schmitz.

In prezent, gazdele emisiunii sunt cunoscutul jurnalist auto Chris Harris, Andrew Flintoff si Paddy McGuinness. Se pare ca cei trei au fost primiti destul de bine de public, conform surselor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter