Cat costa si cum arata cea mai ieftina Dacia Logan care a fost folosita ca taxi. Kilometrajul poate pune probleme!

O Dacia Logan care a fost taxi nu suna a afacere foarte buna. Totusi, nu ar fi rau sa vedem cat costa si cum arata una. Bineinteles, multi o sa fie intorsi inapoi din cauza kilometrajului, care poate arata cifre ametitoare.

Cat costa si cum arata cea mai ieftina Dacia Logan care a fost folosita ca taxi. Kilometrajul poate pune probleme!

Daca te-ai gandit vreodata sa iti cumperi o Dacia Logan care a fost folosita ca taxi, o sa iti spunem cat costa una, dar si la ce sa te astepti atunci cand cumperi un asemenea model.

Ce probleme poate avea o masina care a fost folosita ca taxi in trecut

Daca vrei sa iti cumperi o masina care a fost folosita ca taxi, ar trebui sa citesti aceste lucruri inainte sa te grabesti pentru a o achizitiona. Iata ce terbuie sa stii si cam ce ar trebui sa ai in vedere.

In primul rand, trebuie sa stii ca majoritatea masinilor care au fost taxi au minimum 200.000 de kilometri cu cel de-al doilea motor. Gandeste-te ca acestea au fost conduse aproape non stop in orase aglomerate.

Citeste si: Idee pentru toti taximetristii din Bucuresti care au ramas fara clienti. Solutia aleasa de ministrul transporturilor din Singapore

Totodata, daca iei in considerare sa cumperi o masina ca Mercedes-Benz care a fost folosita ca si taxi in Germania, acestea au trenul de rulare ranforsat. Acest lucru le face mai rezistente, dar si costurile de intretinere cresc, pentru ca schimbul unei bucsi sau al unui pivot nu mai este atat de simplu si costa mai mult decat la o masina normala.

Totusi, un model ca Dacia Logan nu vine cu un tren de rulare ranforsat, pentru ca in Romania se folosesc masini standard. Cand vrei sa cumperi o Dacia Logan care a fost folosita ca taxi, trebuie sa verifici neaparat uzura suspensiei, care este majora de multe ori.

Problemele la motor, pot aparea si ele oricand, pentru ca aceste masini au foarte multi kilometri la bord. Inspecteaza motorul pentru a vedea daca exista pete de ulei, cu toate ca si acestea pot fi ascunse.

Interiorul poate fi si el problematic, iar partea electrica a masinii este predispusa la defectiuni datorita uzurii la care a fost supusa.

Ce pret are o Dacia Logan care a fost folosita ca taxi?

Cel mai ieftin model Dacia Logan care a fost folosit ca taxi este vandut de o cunoscuta companie care ofera servicii de taximetrie. Anul de productie este 2008, iar sub capota se gaseste motorul de 1.4 litri, pe benzina, ce ofera 75 cai putere.

Din moment ce vorbim de un taxi, acest Logan are si o instalatie GPL, pentru ca scad si costurile pentru combustibil. Norma de poluare este Euro 4, iar culoarea este galbena.

Odometrul arata nu mai putin de 400.000 de kilometri, ITP-ul este valabil, iar compania are si istoricul de service. Pretul unui astfel de model este de 1.150 euro sau 5.565 lei.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter