Cat costa, de fapt, cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are

Cand vorbim despre un Ferrari ieftin, este clar ca masina are o problema destul de mare, pentru ca aceste automobile sunt extrem de scumpe atunci cand se afla intr-o stare de functionare impecabila. Iata cat costa cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are.

Cat costa, de fapt, cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si ce probleme are

Intotdeauna cand o afacere suna prea bine, trebuie sa fie ceva in neregula. Este si cazul acestui Ferrari scos la licitatie pentru un pret extrem de mic, care are anumite probleme. Bineinteles, acestea nu sunt ascunse pentru ca nu avem de a face cu samsari, ci sunt probleme pe care vanzatorul le mentioneaza in anuntul de vanzare.

Iata cat costa cel mai ieftin Ferrari scos la licitatie si de ce este vandut de proprietar. Modelul de fata arata extrem de bine, insa reparatia nu va fi ieftina, asa ca viitorul client trebuie sa se inarmeze cu rabdare dar si cu un cec in alb, pentru ca va avea ceva de cheltuit.

Cand a debutat modelul Ferrari 599 GTB Fiorano?

Ferrari 599 GTB Fiorano a debutat in anul 2006 si a fost inlocuitorul modelului 575M Maranello. De designul acestui model s-a ocupat Pininfarina, iar numele de 599 se refera la capacitatea cilindrica a motorului V12 si anume 5,999 cmc. Mai mult GTB vine de la Gran Turismo Berlinetta, in timp ce numele de Fiorano il ia de la circuitul oficial al companiei, unde isi testeaza masinile.

Citeste si: Cat costa, de fapt, revizia la modele Ferrari sau Lamborghini

Dupa cum ziceam, 599 GTB Fiorano vine cu un motor V12 de 6.0 litri, ce dezvolta 612 cp si 608 Nm. Performantele sunt de invidiat, acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in doar 3.2 secunde, in timp ce viteza maxima este de 335 km/h.

Conform producatorului, modelul ofera un sasiu de aluminium si a fost pentru prima data cand Ferrari a oferit asa ceva pe un GT. De asemenea, 599 GTB vine cu o suspensie magnetica, ce se poate controla de pe un buton aflat pe volan.

Ferrari a mai oferit un pachet HGTE (Handling Gran Turismo Evoluzione) care oferea o manevrabilitate mult mai buna pentru cunoscutul coupe.

Poate cea mai importanta versiune, modelul Ferrari 599 GTO (Gran Turismo Omologato) a fost cea mai rapida masina a producatorului la momentul la care a debutat. Puterea oferita era crescuta la 670 cp, iar viteza maxima depasea 335 km/h. Ferrari a construit doar 599 de unitati.

Ce pret are si care sunt problemele celui mai ieftin Ferrari scos la licitatie

Ei bine, modelul Ferrari 599 GTB Fiorano aflat la vanzare este de culoare neagra si nu putem spune ca arata rau absolut deloc. Anul de productie este 2009, iar odometrul masinii arata si el 28.810 mile sau 46.365 km.

Bineinteles, exista si o mica problema. Se pare ca masina are o defectiune la sistemul ABS deoarece eroarea apare si in bord. Vanzatorul nu da prea mult detalii legate de aceasta defectiune, asa ca cel mai probabil masina trebuie dusa intr-un service autorizat.

Pretul la care se vinde acest automobil este de 29.735 dolari, insa fiind vorba de o licitatie acesta poate creste in functie de interesul aratat de clienti. Plata se poate face prin transfer bancar, iar masina se afla in Ohio, Statele Unite ale Americii!

Afla si cum arata si cat costa cel mai scump model Ferrari scos la vanzare pe autovit.ro.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter