Un tuner italian construieste un Audi A8 Avant Allroad cu motor W12!

Castagna Audi A8 Avant Allroad W12

Castagna Milano nu este, poate, unul dintre numele foarte cunsocute in lumea tunerilor din lume, dar am vazut cateva proiecte interesante scoase pe piata de compania din Milano.

Sa ne amintim impreuna de modelul Fiat 500 decapotabil si transformat in limuzina sau de modelul coupe care are la baza un Rolls-Royce, ambele proiecte din ultimii 10 ani. Ar putea fi de ajuns pentru a ne da seama cam despre ce e vorba, chiar daca specialistii firmei italiene au in lucru acum un proiect care ar putea fi cel mai iesit din comun pana in zilele noastre.

Cum am aflat despre acest proiect? Firma italiana a impartasit, pe pagina oficiala de Facebook, imagini virtuale ale unui model combi rugged Audi  A8 Allroad, echipat cu motor un motor de 6.3 litri, cu 12 cilindri, si tractiune integrala Quattro.

Asa cum era de asteptat, vehiculul are la baza anterioara generatie a modelului A8 si, judecand dupa elementele grafice si dupa faruri, e vorba chiar despre versiunea imbunatatita lansata in 2014.

Ce vor face specialistii de la Castagna Milano este sa echipeze modelul sedan de lux cu un nou acoperis cu forma combi si finisaje inspirate din modelele Allroad, printre care liniile argintii de pe acoperis, placarile cu plastic negru de pe aripi si de pe pragurile laterale, sau accentele de aluminiu de pe bara frontala sau de pe cea din spate.

E foarte adevarat ca, privite din profil, portierele din spate demonstreaza clar ca masina este, la baza, un model sedan, dar noul acoperis faca ca totul sa integreze perfect in design.

Bineinteles ca proiectul este inca intr-o faza incipienta si e foarte posibil sa mai apara schimbari de care sa aflam in perioada urmatoare.

Ceea ce stim cu siguranta, deocamdata, este ca aceasta versiune Audi A8 Avant Allroad va fi construita integral din aluminiu (pana la urma, toate modelele A8 sunt din aluminiu), cu ceva elemente din fibra de carbon, in special pe acoperis.

In ceea ce priveste motorizarea, W12 se refera la propulsorul Audi FSI in 12 cilindri de 6,3 litri care, in versiunea standard, produce 493 de cai putere si un cuplu-forta de 625 Newtoni-metru.

Atat deocamdata, dar va sfatuim sa ne urmariti cu atentie si in perioada urmatoare, pentru mai multe informatii despre aceasta varianta A8 construita de la 0 de specialistii de la Castagna Milano.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter