Care sunt locurile dintr-o masina unde traficantii ascund cel mai des drogurile

Ingeniozitatea traficantilor de droguri depaseste orice limita, asa ca nu sunt de mirare locurile pe care acestia le aleg pentru a ascunde un transport, intr-o masina. Iata care sunt locurile dintr-un autovehicul unde traficantii ascund cel mai des drogurile.

Care sunt locurile dintr-o masina unde traficantii ascund cel mai des drogurile

Stim cu totii ca traficantii de droguri gasesc fel de fel de locuri pentru a ascunde un transport, ce urmeaza sa treaca granita. Iata care sunt locurile dintr-o masina unde traficantii ascund cel mai des drogurile.

Unde sunt ascunse drogurile din interiorul masinii

Atunci cand vine vorba de interiorul unei masini, lucrurile nu stau asa de bine, pentru ca traficantii de droguri nu au atatea locuri disponibile. De exemplu, acestia aleg sa le ascunda in scaunele masinii.

Citeste si: Top 10 masini pentru contrabanda cu droguri

S-au gasit transporturi evaluate la peste $700.000, unde drogurile erau ascunse in partea din spate a scaunelor. Si asta nu este tot, pentru ca traficantii aleg sa mai ascunda drogurile si in portbagajul masinii. Pare un cliseu, insa acestia recurg la compartimente secrete pentru a isi ascunde drogurile.

Politistii de frontiera gasesc mereu droguri ascunde in portbagajele masinilor, asa ca traficantii trebuie sa isi foloseasca imaginatia mai bine. O sa va spunem in cele ce urmeaza, care sunt locurile pe care acestia le mai aleg pentru a ascunde un transport de droguri.

Cele mai inedite locuri descoperite pentru ascunderea drogurilor intr-o masina

Conform autoritatilor americane, au fost interceptate transporturi de droguri cu o valoare de peste 4 milioane de dolari. Se pare ca traficantii au decis sa ascunda drogurile in anvelopele masinilor.

Si daca asta nu e o surpriza, va mai spunem ca vamesii au mai descoperit droguri depozitate in locurile unde trebuiau sa se gaseasca filtrele de aer. Acestia au descoperit recent un transport de heroina, cu o greutate de 2.4 kg si in valoare de peste $100.000.

Totodata, traficantii recurg si la folosirea unor piese care nu au nicio legatura cu realitatea. De exemplu, au folosit o a doua baterie pentru motor, insa aceasta era plina cu droguri. 3.5 kg de substante ilegale au fost descoperite de vamesi.

Si acum, o sa va spunem si care a fost cel mai surprinzator loc unde vamesii au gasit droguri. Ei bine, atunci cand au verificat un SUV, cainii special antrenati au descoperit 11 pachete de droguri puse in diferentialul spate al masinii. Valoarea acestor droguri era de peste $100.000, iar cainii si-au facut datoria cu brio.

Cu toate ca traficantii recurg la tot felul de operatiuni, aproape de fiecare data transporturile sunt descoperite atunci cand masinile trec granita. Sfatul nostru, nu va aventurati in asa ceva!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: wowbiz.ro

Newsletter