Care sunt cele mai populare masini pe Instagram in 2020. FOTO

In anul 2019, Ford Mustang a fost cea mai populara masina de pe Instagram, dar ce se anunta pentru anul 2020? Care sunt cele mai populare masini de pe Instagram anul acesta? Voi ce credeti?

Care sunt cele mai populare masini pe Instagram in 2020. FOTO

Fara nicio indoiala, anul 2019 a apartinut modelului Ford Mustang atunci cand vorbim despre popularitatea acestuia pe Instagram. Totusi, se pare ca anul 2020 schimba un pic lucrurile, iar modelul american va fi detronat. Iata care sunt cele mai populare masini de pe Instagram in 2020!

Cele mai populare masini de pe Instagram in anul 2020

Se pare ca modelul Ford KA atrage destule priviri, insa nu atat de multe ca Fiat 500. Asa ca, la clasa masini de oras cele trei modele care au fost cele mai populare sunt Fiat 500, Ford Ka si Fiat Panda.

Citeste si: Top 10 SUV-uri pe care sa le conduci macar o data in viata pe teren accidentat

Clasa supermini are pe primul loc modelul Mazda3, care este urmat de Honda Jazz si Ford Fiesta. Cand vorbim de hatchback, Honda Type R se situeaza pe primul loc, urmat de Volkswagen Golf 8 si Ford Focus.

Clasa MPV are castigator modelul Ford C-Max, urmat de noul Renault Captur si Ford Galaxy.

La clasa sedan, Audi A8 ocupa primul loc pe Instagram, urmat de Audi A4 si Mazda6. Clasa executive aduce in prim plan modelele Audi RS6 Avant, Audi A6 si Audi A5.

Atunci cand vorbim de modele crossover, BMW X1 se situeaza pe locul 1, urmat de MINI Countryman si Mazda CX-3. La clasa SUV, Range Rover ramane cea mai populara masina pe Instagram, urmata de modelul Range Rover Sport si Honda CR-V.

Masinile sport atrag in continuare priviri, asa ca locul 1 este ocupat de Ford Mustang, urmat de Nissan GT-R si Audi R8.

Care este cea mai populara masina de pe Instagram in anul 2020

Daca anul trecut vorbeam de Ford Mustang ca fiind cea mai populara masina pe Instagram, anul 2020 anunta deja un castigator: Audi RS6 Avant. Modelul nemtilor a strans nu mai putin de 5 milioane de postari anul acesta, asa ca acesta conduce detasat clasamentul.

Locul 2 este ocupat de Range Rover cu 3.4 milioane de postari. Pe locul 3, gasim modelul celor de la Honda si anume Civic Type R cu 3.3 milioane de postari, in timp ce locul 4 este ocupat de Ford mustang cu 3 milioane de postari.

Audi A8 ocupa urmatorul loc cu 2.4 milioane de postari si este urmat indeaproape de Nissan GT-R cu aproape 2 milioane de postari. Golf 8 se afla la o distanta extrem de mica, cu 1.9 milioane de postari, iar acesta este urmat de Audi R8 cu 1.5 milioane de postari.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter