Care este singura stire negativa despre deschiderea statiei de metrou Drumul Taberei

Finalizarea lucrarilor la noua statie de metrou din Drumul Taberei pare sa fie o poveste fara sfarsit. Totusi, se pare ca in cele din urma statia de metrou va fi deschisa, insa ramane o stire negativa. Care este aceasta si de ce ii afecteaza pe toti soferii din Bucuresti?

Care este singura stire negativa despre deschiderea statiei de metrou Drumul Taberei

Lucrarile la statia de metrou din Drumul Taberei nu se mai termina, iar locuitorii din acea zona sunt exasperati. Totusi, statia de metrou se va deschide in cele din urma, insa lucrurile nu stau asa de bine. Iata care este singura stire negativa despre deschiderea statiei de metrou si de ce ii afecteaza pe toti soferii.

Cand se va deschide statia de metrou Drumul Tabere?

Potrivit declaratiilor lui Ludovic Orban, procesul verbal de receptie a M5 a fost semnat, iar linia din Drumul Taberei va fi data in circulatie saptamana aceasta. La sedinta de semnare a procesului verbal au fost prezenti 96 de reprezentanti ai tuturor institutiilor statului implicate, iar in prima faza au existat obiectii din partea celor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Citeste si: Cat castiga, de fapt, un conductor de metrou. Este aproape dublu fata de media nationala

In zilele ce urmeaza vor fi pregatite si garniturile de tren, sistemul POS, astfel incat totul sa fie deschis in aceasta saptamana.

„In zilele care vin, adica astazi si maine, se vor face toate celelalte pregatiri necesare, a garniturilor de tren, a sistemului POS, a tuturor procedurilor astfel incat sa putem da in circulatie metroul Drumul Taberei saptamana care vine”, a spus premierul.

Care ramane singura stire negativa legata de deschiderea magistralei M5

Ei bine, pentru ca traim in Romania, trebuia sa existe si o veste negativa, iar asta ii afecteaza pe toti soferii care tranziteaza zona. Traficul in Bucuresti va ramane afectat in continuare de lucrarile la aceasta noua magistrala (M5), asa ca nervii si ambuteiajele vor continua.

Totusi, nu ar fi rau sa privim doar partea buna, ca acum vom putea calatori si pana in Drumul Taberei, fara sa fim nevoiti sa apelam la masini si fara sa fim nevoiti de a sta in aglomeratie, „sechestrati” in propria masina.

Pentru cei ce nu stiu, tronsonul de metrou Drumul Taberei – Universitate, va avea o lungime de 9.06 km si 12 statii de metrou. Statiile sunt urmatoarele: Raul Doamnei, Brancusi, Valea Ialomitei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2, Hasdei, Cismigiu si Universitate 2.

Mai interesant este faptul ca din statia Romancierilor, metroul va puteasa parcurga traseul spre statiile Brancusi si Raul Doamnei sau spre Valea Ialomitei printr-o galerie de legatura, ce supratraverseaza unul dintre tuneluri.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter