Care este singura amenda platita de Bianca Dragusanu Politiei Romane? Ce a facut vedeta cu masina?

Care este singura amenda platita de Bianca Dragusanu Politiei Romane? Ce a facut vedeta cu masina?

Trebuie sa recunoastem ca nu avem grija de masinile noastre cum ar trebui, insa ce veti vedea in acest articol depaseste orice limita. Iata cum arata cele mai murdare masini pe care nicio spalatorie din Romania nu le-ar primi pe rampa!

In nenumarate interviuri, Bianca Dragusanu a declarat ca se considera un sofer extrem de corect si ca nu incalca legea, mai ales ca adora automobilele puternice. Totusi, vedeta a primit o amenda, acum 5 ani. Iata ce a facut!

Nu este un secret ca Bianca Dragusanu este indragostita de automobilele puternice, insa vedeta se declara un sofer corect, care nu incalca deloc legislatia. Totusi, aceasta a declarat ca a primit o amenda acum 5 ani, insa nu este pentru ceea ce credeti!

Care este singura amenda primita de Bianaca Dragusanu si pentru ce a fost sanctionata

Ei bine, Bianca Dragusanu a declarat ca singura amenda primita este acum 5 ani, iar aceasta a fost din cauza ca atunci cand a platit taxa pod de la Fetesti, sistemul nu i-a luat-o in considerare. Drept urmare, a primit un plic acasa, in care a fost anuntata ca datoreaza statului 200 de lei.

Citeste si: Care este viteza minima pe autostrada, in Romania

Vedeta spune ca a platit online taxa de pod si ca nu i-a fost luata in considerare. Totusi, probabil a gresit procesul de plata, pentru ca stim cu totii ca se primeste un SMS de confirmare. Daca ar fi avut acel SMS, ar fi putut contesta amenda foarte usor.

Totodata, trebuie sa recunoastem ca Bianca Dragusanu se abtine sa calce pedala de acceleratie a masinii, pentru ca aceasta conduce automobile extrem de puternice, care pot da radarul politiei peste cap.

Cat timp mai poti plati taxa de pod de la Fetesti daca ai uitat sa o faci?

Ar fi bine ca toata lumea sa stie ca achitarea taxei de pod de la Fetesti se mai poate face pana la ora 24:00 a zilei urmatoare trecerii. Daca nu vrei sa o platesti la ghiseu si sa stai la coada, cea mai simpla modalitate este sa o platesti prin SMS. Trimiti un mesaj la numarul 7577, de forma B123ABC 1, unde numarul de inmatriculare este B-123-ABC, iar categoria autovehiculului pe care il conduci este 1.

Iata care sunt tarifele prin SMS pentru plata taxei de pod de la Fetesti:
– Vehicule rutiere de transport persoane cu cel mult 8+1 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto – tarif de 2.7 euro (ex. SMS: B123ABC 1)
– Vehicule rutiere cu masa totala maxim autorizata mai mica sau egala cu 3.5 tone, exclusiv vehiculele rutiere de transport persoane – tarif de 2.7 euro (ex. SMS: B123ABC 1)
– Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto si maximum 23 de locuri pe scaune (incluzand si soferul) – tarif 9.2 euro (ex. SMS: B123ABC 2)
– Vehicule rutiere ce au o masa total maxima autorizata mai mare de 3.5 tone si mai mica de 12 tone, exclusiv vehicule rutiere de transport persoane – tarif 9.2 euro (ex. SMS: B123ABC 2)
– Vehicule rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune, inclusiv conducatorul auto – tarif 12.40 euro (ex. SMS: B123ABC 3)
– Vehicule rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu maximum 3 axe (inclusiv), exclusiv vehicule rutiere de transport persoane – tarif 12.40 euro (ex. SMS: B123ABC 3)
– Vehicule rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu mininum 4 axe (inclusiv), exclusiv vehicule rutiere de transport persoane – tarif 17.60 euro (ex. SMS: B123ABC 4)

VIDEOCLIPUL ZILEI