Care este, de fapt, cel mai frumos interior? Cel al lui Mercedes-Benz S-Class sau cel de la Audi A8?

Batalia pentru cele mai frumoase interioare de masini se da intre gigantii Audi A8 sau Mercedes-Benz Clasa S. Iata care este cel mai frumos interior si ce trebuie sa stii despre viitoare generatie Clasa S de la Mercedes-Benz.

Care este, de fapt, cel mai frumos interior? Cel al lui Mercedes-Benz S-Class sau cel de la Audi A8?

Nu este un secret ca Mercedes-Benz urmeaza sa lanseze noua generatie Clasa S in curand, asa ca nemtii deja ne-au aratat interiorul masinii si trebuie sa spunem ca suntem impresionati. Totusi, multi o sa il compare cu cel de la Audi A8. Iata ce trebuie sa stii despre ambele si care este cel mai frumos interior!

Ce aduce noua generatie Mercedes-Benz Clasa S?

Dupa cum spuneam, nemtii au aratat deja interiorul noii generatii Mercedes-Benz Clasa S si trebuie sa spunem ca suntem uimiti de cum arata acesta. Modelul W222 vine cu un ecran tactil de 12.8 inch si conform companiei, 27 de butoane fizice se gasesc acum pe noul touchscreen.

Citeste si: Cat costa un pachet complet de lumini ambientale cu tot cu montaj pentru BMW, Audi sau Mercedes-Benz

De asemenea, noua generatie Mercedes-Benz Clasa S va fi cu 71 mmmai lung decat predecesorul sau, in timp ce versiunea cu ampatament marit este cu 51 mm mai lunga decat actuala generatie.

Rotile directoare pe partea din spate vor ajuta soferul sa intoarca masina mult mai usor, iar raza va scadea cu 1.2 metri. Totodata, pilotul automat va avea un nivel de autonomie 3, iar cu ajutorul unor update-uri acesta se va transforma intr-un nivel de autonomie nivel 4.

Audi A8 sau Mercedes-Benz Clasa S: ce limuzina ofera cel mai frumos interior

Dupa cum bine stim, noul Audi A8 si-a facut debutul in anul 2017, asa ca este de inteles faptul ca Mercedes-Benz Clasa S vine cu un avantaj si are si un avans tehnologic destul de mare.

La prima vedere, interiorul limuzinei Audi A8 este pe stilul clasic, insa si acesta ofera informatiile importante pe un ecran full HD cu o rezolutie de 1920x720 pixeli. Ecranul este integrat perfect in bord, iar multe din butoane au fost „mutate” pe ecranul tactil, exact ca la noul Mercedes-Benz Clasa S.

Totusi, interiorul noului Mercedes-Benz Clasa S arata spectaculos si trebuie sa recunoastem ca nemtii au facut o treaba excelenta, ca de fiecare data cand au lansat o noua generatie a limuzinei lor.

Dupa cum vedeti si din poze, interiorul noului Clasa S nu seamana deloc cu cel clasic al unui automobil obisnuit si a fost simplificat destul de mult. Soferul beneficiaza doar de un ecran, iar vizibilitatea a fost mult imbunatatita. De asemenea, consola centrala arata si ea extrem de bine si se integreaza perfect in noul design.

Printre noutatile aduse de noua Clasa S amintim un ecran tip Head-up cu realitate augmentata, tetierele incalzite pentru pasagerii din spate si lumini ambientale care arata spectaculos.

Pe scurt, parerea noastra este ca cel mai frumos interior il are Mercedes-Benz Clasa S, insa nu uitam faptul ca Audi A8 se pregateste de o noua generatie, asa ca abia atunci vom putea face o comparatie corecta.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter