Care este cel mai enervant defect la Tesla. George Buhnici a trebuit sa mearga tocmai in Austria ca sa-l rezolve!

George Buhnici este unul dintre promotorii masinilor electrice in Romania, asa ca nu a fost u surpriza cand acesta si-a cumparat o Tesla Model 3. Totusi, masina electrica are un defect atat de enervant incat acesta a trebuit sa mearga tocmai in Austria pentru a il rezolva.

Care este cel mai enervant defect la Tesla. George Buhnici a trebuit sa mearga tocmai in Austria ca sa-l rezolve!

Masinile electrice sunt din ce in ce mai populare in Romania, multumita unor oameni ca George Buhnici care foloseste si promoveaza beneficiile unui astfel de automobil. Totusi, un defect la al sau Tesla Model 3 l-a facut pe acesta sa mearga pana in Austria sa il rezolve.

Cand a debutat Tesla Model 3 si ce pret are?

Tesla Model 3 a debutat pe piata in a doua jumatate a anului 2017, iar prima persoana care a primit un astfel de automobil a fost chiar Elon Musk. Pana la sfarsitul anului 2019, 300.000 de unitati fusesera livrate. 95.000 de unitati fusesera livrate in Europa, iar Model 3 a devenit cea mai bine vanduta masina electrica pe Batranul Continent.

Citeste si: Cum poti conduce masini electrice prin Bucuresti fara sa platesti niciun leu

Pana in luna decembrie 2019, Nissan Leaf era considerata cea mai bine vanduta masina electrica la nivel mondial, insa in luna martie a acestui an modelul japonez a fost detronat de Tesla Model 3. 525.000 de unitati a vandut Tesla pana in luna martie 2020.

Si acum sa vorbim si despre preturile acestui model electric. Tesla ofera 3 versiuni ale Model 3: Standard Range Plus ($37.990), Long Range ($46.990) si Performance ($54.990).

Bineinteles, performantele fiecare versiuni sunt pe masura. Tesla Model 3 Standard Range Plus ofera o autonomie de 400 km, o viteza maxima de 225 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mph) se face in 5.3 secunde.

Model 3 Long Range are o autonomie de 520 km, viteza maxima este de 233 km/h, iar acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mph) se face in 4.4 secunde.

Tesla Model 3 Performance reprezinta varful de gama si ofera o autonomie de 481 km, in timp ce viteza maxima este 260 km/h, iar acceleratia de la 0 la 96 km/h (60 mph) se face in doar 3.2 secunde.

Configuratorul Tesla Model 3 ne mai arata faptul ca pentru o culoare optionala platim in plus $1.000, in timp ce un set de jante de 19 inch costa $1.500. Un interior alb/negru creste si el pretul cu $1.000, iar optiunea Autopilot mai scoate $7.000 din buzunarul cumparatorilor.

In concluzie, un Tesla Model 3 Standard Range Plus ce vine cu toate optiunile ajunge sa coste $48.490, in timp ce versiunea Long Range are un pret de $57.490. Tesla Model S Performance vine echipat standard cu jante de 20 inch si are un pret de $63.990.

Ce probleme are George Buhnici cu o Tesla?

Dupa cum spuneam, Tesla Model 3 are un defect atat de enervant incat l-a facut pe George Buhnici sa mearga pana in Austria pentru a il rezolva.

Nu va ganditi ca vorbim despre un defect major, pentru ca nu este cazul. Conform lui George Buhnici, cel mai mare defect la Tesla Model 3 este aburirea stopului. Practic, vorbim despre un defect de fabricatie.

Un lucru interesanta este ca o persoana de la Tesla a incercat sa il convinga faptul ca este normal ca acest stop sa se abureasca, insa atunci cand George Buhnici i-a cerut sa ii dea inscris acest lucru, persoana respectiva s-a razgandit si i-a facut o programare la service.

Reparatia nu a costat niciun ban, insa trebuie sa intelegeti ca drumul pana in Austria este platit de client. Revizia masinii se face in acelasi mod, trebuie sa faceti iarasi un drum in Austria.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter