Cantareata Maria Constantin, pe drumul Papei! Politia a obligat-o sa isi ia masina si sa plece imediat

Maria Constantin, probleme in trafic!

Maria Constantin este una dintre „victimele” restrictiilor de trafic impuse de Politia Rutiera pe timpul vizitei efectuate de Papa Francisc in Romania. Fosta sotie a lui Marcel Toader a fost nevoita sa execute ordinul agentului de politie, care a atentionat-o ca nu poate stationa intr-o zona care facea parte din traseul oficial al Suveranului Pontif.

Artista si-a parcat bolidul in fata Facultatii de Muzica unde avea treaba, insa „minunea” a durat cateva secunde, pana cand o persoana imbracata in civil i-a spus direct să-si ia masina si sa plece urgent din acel loc. Blonda nu a realizat pe moment ce se intampla. Dupa aceea, Maria Constantin a incercat sa negocieze cu politistul, insa nu a fost cale sa ajunga la un numitor comun, pentru lucrurile erau destul de clare.

Intr-un final, cantareata de muzica populara a renuntat si a fost nevoita sa se urce la volan, parasind zona in care se afla initial. 

Maria Constantin s-a nascut la 12 martie 1987 in Balcesti, Valcea. Aceasta este absolventa a Liceului de Muzica si Arte Plastice „Constantin Brailoiu” din Targu Jiu – Sectia Flaut (2005) si a facultatii de Muzica "Spiru Haret" – Sectia Pedagogie Muzicala (2009).

Constantin a cantat in "Ansamblul Doina Gorjului" alaturi de tatal ei, Ilie Constantin si fratele acesteia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a casatorit in anul 2007, avand impreuna si un copil, Codrin Tapota. Mai tarziu acestia au divortat.

In 2014, Constantin a participat la emisiunea-concurs, Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa lui Marius Moga, fiind denumita Marilyn Monroe de Romania.

Videoclipul zilei

Newsletter