Un Cadillac parcat pe o strada din Brooklyn a fost ridicat de autoritati... dupa 25 de ani!

Cadillac Brooklyn Abandonat

Au trecut anotimpuri dupa anotimpuri, dar batranul si ruginitul Cadillac parcat pe o strada din Brooklyn a ramas tot acolo. Conform estimarilor rezidentilor din zona, masina se afla acolo inca din 1994.

Ei bine, dupa nenumaratele plangeri ale unui proprietar din Windsor Park, masina, un model Cadillac din 1971, a fost in sfarsit ridicata de departamentul de politie din New York.

Conform presei locale, masina devenise, pentru multi dintre rezidenti, un adevarat punct de reper. Vehiculul apartinea unui barbat in varsta care, se pare, suferea de o boala mintala si care, daca ne luam dupa aceiasi localnici, nu a mai fost in stare sa aiba grija de ea.

Ceea ce ni s-a parut interesant este ca sedanul din anii '70 avea pe el chiar si un sticker cu inspectia la zi in New York. Din pacate (sau din fericire, pentru unii!), dupa cea mai recenta plangere, masina a fost ridicata si mutata in parcul auto al celor de la NYPD din Erie Basin.

"A devenit un pericol", a declarat o femeie care s-a mutat in zona Prospect Park acum trei ani. "Copii mei treceau pe langa ea in fiecare zi, asa ca trebuia sa dispara de aici", a mai spus acelasi rezident.

"Toata lumea trebuia sa-si mute masina, cu exceptia acestui Cadillac, care nu a primit niciodata o amenda", a completat un alt vecin.

Nimeni nu e cu adevarat sigur cand a fost miscata ultima oara aceasta masina din locatia respectiva. Noile reguli de parcare nu au afectat-o si chiar nici o perioada de filmare recenta, in care s-a solicitat mutarea tuturor masinilor, nu a schimbat asta.

Sa nu uitam, de asemenea, ca sedanul de lux de acum cateva decenii era plin, la interior, cu ziare ingalbenite de timp si sticle de apa goale, un adevarat focar de infectie.

Cu toate acestea, nu toata lumea a fost fericita in momentul in care masina a fost tractata. "Masina asta era un adevarat stalp al comunitatii", a declarat un rezident. "Cei care s-au plans si au vrut sa scape de ea, nu sunt cu adevarat rezidenti din Brooklyn", a completat domnul Jake. Sa mai comentam ceva?...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter