Acest Bugatti Chiron nu arata chiar bine... pentru ca e un Hyundai!

Bugatti Chiron Hyundai Replica

Pana la urma, intelegem. Nu cunoastem pe nimeni care nu si-ar dori sa conduca o hipermasina cu motor W16 de 8,0 litri, mai ales daca acesta produce nu mai putin de 1,500 de cai putere.

Din pacate pentru proprietarul acestui coupe Hyundai Tiburon, insa, solutia la care s-a gandit nu ni se pare deloc functionala, de oriunde ne-am uita la masina.

E adevarat, de asemenea, ca schema de culoare si designul zonei mediene a masinii incearca (si nu prea reuseste!) sa aduca un omagiu vizual mult mai puternicului Chiron.

Ceea ce ne-a dezamagit, pe de alta parte, este faptul ca restul masinii reuseste sa arate mai rau decat o versiune din a doua generatie Tiburon, model care nu este chiar cel mai tare al marcii.

De ce spunem asta? E de ajuns sa ne uitam la unghiuri, la portiere si la toata estetica partii frontale. E foarte vizibil si faptul ca masina a fost chituita din belsug in aceasta zona, de vreme ce nu putem vedea o diferenta clara intre bara si aripile frontale ale modelului Tiburon.

Printre modificari se mai numara camasile laterale, gigantica forma de "C" care exista si inainte de Chiron (mai exact, pe Bugatti Vision Gran Turismo) sau masiva aripa spate, zona in care nu mai putem vedea stopurile standard, vizibile din acest unghi pe Tiburon.

Pana la urma, nu suntem deloc surprinsi ca aceasta "masina" poate fi intalnita intr-un clasament Reddit dedicat modificarilor mai putin reusite. Mai mult, e chiar undeva sus in clasament, alaturi de cele mai urate replici Bugatti, printre care si un BMW Seria 6 / Veyron sau un Honda Civic / Veyron.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter