Un BMW Seria 7 cazut in rapa la Transfagarasan... dupa ce soferul a incercat sa faca poze!

2017 BMW Seria 7 Rapa Transfagarasan

Peisajele montane te prind atat de tare uneori ca uiti de tine. Aerul tare de la munte iti da o energie grozava, iar culorile sunt atat de fermecatoare ca nu te poti abtine pana nu faci cateva poze.

Doi turisti bucuresteni - cel putin asa pare dupa numarul masinii - s-au gandit sa scape de agitatia din Bucuresti, de caldura si de meltenii din blocuri si de pe strada si au pornit la munte. Veselie mare in drumul lor, distractie cat cuprinde, entuziasm imens.

Cam asa se comporta bucurestenii atunci cand ajung la munte si vad pentru prima oara culorile padurii pe viu si nu pe cutia de bere sau pe tricoul proaspat cumparat de iubi cu print cu padurice si citat motivational despre cat de frumoasa e viata. Sufletul lor freamata si mintea nu poate concepe ca nu mai miroase a gaze de esapament. Micile bucurii ale vietii, am putea spune.

Citeste si: Noul BMW Seria 6 Gran Turismo a ajuns si in Romania. Iata ce pret are!

Dar cand conduci o asemenea fiara… oare Transfagarasanul si Balea Lac sunt mici bucurii ale vietii? De obicei, aceste specii de bucuresteni cu BMW fita gasesc micile placeri ale vietii la Nuba sau Loft, dar probabil ca s-a umflat siliconul pe acolo de la caldura si au zis ca vor ceva natural, autentic, romanesc si nu, nu si-au cumparat ROM sau pateu Ardealul, ci au tras o fuga pe Transfagarasan.

Pentru ca sa ai BMW-ul asta si sa mergi lent cu el e ca si cum ai spune ca mergi la masaj erotic si nu vrei finalizare. De finalizare au avut parte si cei doi turisti bucuresteni in momentul in care au vazut ca bolidul o ia la vale.

Probabil si el, satul de arsita asfaltului de Bucuresti, a decis ca merita sa-si racoreasca putin jantele si anvelopele in iarba proaspata, racoroasa a muntelui. Asa ca a luat-o la vale, cam 20 de metri, cat sa simta ca a ajuns in sufletul naturii.

Cand stai tu asa frumos in rapa si iti faci poza cu minunea naturii si vezi ca vine masina dupa tine, la ce te gandesti? Ai doua variante:

1 - Ori ti-a pus iubi senzori pe ea sa simta cand parasesti masina si bolidul trebuie sa vina dupa tine sa vada daca nu cumva te-ai finalizat in alta parte;

2 - Ori ai lasat ca prostul frana de mana netrasa si acum te finalizezi pe tine. Din astea doua una trebuie sa fie cea castigatoare.

Bucurestenii au ales a doua varianta. Eu le-as gasi o scuza: soarele puternic din Bucuresti arde prea multi neuroni, asa ca atunci cand mergi la munte si te lovesti de racoarea asta excesiva… pur si simplu uiti ca trebuie sa tragi frana de mana cand lasi masina parcata aproape de rapa in care te duci fuga-fuguta sa-ti tragi niste poze.

*Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Te-ar mai putea interesa:

BMW Seria 7 Black Bison preparat de Wald International sau cum sa uratesti o masina...

BMW X6 (F86) M cu kit 3D Design: masina care poate intra oricand in competitie cu Lamborghini Urus

Newsletter

Whatsapp