BMW M8 Shooting Brake: asa arata masina la care visam!

Noua ne place BMW M8 Shooting Brake by X-Tomi Design: voua cum vi se pare?

BMW M8 Shooting Brake

Sa recunoastem: modele SUV nu sunt neaparat favoritele noastre! Sunt inalte, late, urate, si prea scumpe, sau cel putin asta e parerea noastra. Cu toate acestea, din motive care ne scapa, industria auto si iubitorii de masini din lumea intreaga au decis ca isi doresc o masina "rea".

Pe de alta parte, modelele crossover au, prin natura lor, un mare handicap: nu vor fi niciodata la fel de rapide ca echivalentul lor saloon si, in acelasi timp, nu se vor putea niciodata compara la capitolul off-road cu un... Range Rover.

Atunci cand intrebi pe cineva de ce tocmai a cumparat un model SUV, iti va spune ca avea nevoie de tractiune integrala si de o gramada de spatiu in spate pentru copii si pentru bagaje.

Ei bine, in astfel de situatii, ceea ce le spunem celor chestionati este extrem de simplu: incercati un break!

Arata mai bine, este mai rapida, mai practica si, poate cel mai important, are tractiune integrala. In mod ciudat, insa, producatorii se feresc sa le produca.

Sa nu uitam ca, daca Mercedes-Benz, BMW, Audi sau chiar Volvo ti-ar putea vinde un astfel de model, in special in Statele Unite, nu vei putea vedea masina in reprezentante si doar foarte rar pe drumurile publice.

Sa revenim la masina din titlu si vom incepe prin a spune ca Seria 8 de la BMW este sustinuta de o platforma excelenta, una dintre cele mai bune produse de gigantul german in ultimii ani.

In acelasi timp, Seria 8 arata cu adevarat bine, este joasa, lunga, lata si foarte agresiva, urmand reteta clasica a limbajului de design a celor de la BMW.

Ei bine, prin intermediul magiei internetului, un adevarat geniu a reusit sa creeze masina din imagini.

E vorba despre BMW Seria 8 Touring, versiunea creata de X-Tomi Design. Aceasta este, dupa parerea noastra, cea mai tare masina de familie a tuturor timpurilor.

De ce spunem asta? Masina pastreaza DNA-ul modelelor puternice din Seria 8 si ofera, pe de alta parte, esenta unui station wagon cu adevarat rapid. Da, e una dintre cele mai frumoase masini pe care le-am vazut vreodata...

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: germancarforum.com

Newsletter