Iata ce a primit un barbat pe langa masina cadou...

Masina politie

Un barbat a intrat intr-o belea cat casa. A primit cadou o masina de la un prieten din Germania. Fericit nevoie mare, barbatul n-a stat pe ganduri, s-a urcat in masina si a venit in tara, in Romania. N-a fost, insa, cu noroc. Barbatul de 40 de ani a fost tras pe dreapta in trafic de politistii de la rutiera si este anchetat acum pentru ca a condus o masina… furata!

Ciudat este ca cel care a reclamat furtul masinii este tocmai prietenul care, se pare, ii facuse cadou vehiculul. Cert este ca acum barbatul este cercetat penal pentru furt. De altfel, pontul furtului a fost dat chiar de proprietar care a sunat la 112. Barbatul de 40 de ani a fost oprit undeva prin Galati, in comuna Independenta. Cand au verificat in baza de date, politistii au confirmat ca masina figura ca fiind furata din Germania, undeva la jumatatea acestei luni.

Oamenii legii spun ca barbatul cercetat acum pentru furt ar fi primit masina sa o aduca in Romania sa o predea surorii proprietarului. Din cauza unei neintelegeri financiare, nu s-a mai intamplat asta. Asa ca pagubitul, adica proprietarul de drept al masinii a reclamat furtul la politie.

Citeste si: Afla care sunt cele 5 modalitati prin care poti fi furat la pompa in benzinarie

Cum cazul este unul destul de complicat si fiecare dintre parte o tine pe a ei, oamenii legii nu prea au dat de cap dosarului, asa ca inca cerceteaza.

Iti mai spun ca cele mai multe masini se fura din Statele Unite ale Americii. Pe locul doi in topul furturilor de masini este Franta, iar podiumul este incheiat de un alt stat European, Italia. Si in estul Europei se fura masini ca in codru. Cei mai descurcareti la capitolul asta sunt cehii si rusii, apoi bulgarii, si pe ultima treapta a podiumului grecii si ungurii.

Daca nu stii ce masini prefera hotii si crezi ca se arunca la cele mai fitoase masini… ei bine, nu e chiar asa. Ba din contra. Hotii prefera modelul Accord al celor de la Honda. Produs in 1975, modelul asta este primul in topul preferintelor hotilor de masini din lume. Pana in 2015, hotii au sustras vreo 60.000 de astfel de masini in intreaga lume.

Romanii nu fura chiar ca in codru. In fiecare an, insa, vreo 300 de masini isi schimba proprietarul dupa ce sunt furate. Masinile Dacia sunt preferatele hotilor, care nu se dau la o parte de la sustragerea modelelor Volkswagen.

Te-ar mai putea interesa:

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter