Barbat arestat, dupa ce s-a imbracat in hainele mamei sale ca sa sustina in locul ei examenul auto

Un eveniment cu totul neobisnuit a avut loc intr-o sala de testare a aptitudinilor auto, din Brazilia.

Un barbat din Brazilia a fost arestat dupa ce a incercat sa sustina examentul auto in locul mamei sale. Omul a mers atat de departe incat a incercat sa se deghizeze intr-o femeie de 60 de ani.

Tanarul a incercat sa ii dea astfel o mana de ajutor mamei sale, care picase de trei ori examenul de redobandire a permisului. Femeia ramasese fara dreptul de a conduce dupa ce a fost prinsa de mai multe ori conducand cu viteza mare. Astfel ca barbatul s-a imbracat in hainele mamei sale, s-a machiat si a mers la politie pentru a sustine examentul. Era chiar sa ii si iasa, reusind sa promoveze examenul, insa cand a ajuns in fata agentilor pentru a primi dovada, acestia au realizat ca persoana din fata lor nu seama deloc cu cea din fotografia de pe cartea de identitate.

Agentii rutieri au chemat degraba politia, iar barbatul a fost arestat sub acuzatia de frauda si folosirea fara drept a identitatii altei persoane.

Ingeniozitatea barbatului i-a amuzat pe agenti si a facut repede inconjurul lumii. "A incercat sa fie cat de natural se poate. A purtat foarte mult machiaj, avea unghiile facute cu oja, purta peruca si era plin de bijuterii feminine”, a povestit instructorul auto pentru presa locala, citat de promotor.ro.

Incidentul ne aduce aminte de un alt eveniment similar, petrecut tot in Brazilia, cand un detinut a incercat sa se deghizeze in femeie pentru a evada din puscarie. Omul era un cunoscut dealer de droguri, iar cand justitia i-a dat o noua condamnare, pentru tentativa de evadare, acesta s-a sinucis in inchisoare.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter