Banda de hoti inspirata din Fast and Fourious, prinsa la Buzau

Jaf TIR Buzau

O banda de hoti, care se inspirau din celebra serie "Fast and Fourious" si care jefuiau camioanele in miscare, a fost prinsa duminica seara, pe raza judetului Buzau.

O banda de hoti a reusit sa semene spaima intre tiristii de la noi din tara. Urcati pe capotele unor masini, care se apropiau cat mai mult de TIR-uri, chiar si la aproape o suta de kilometri pe ora, suspectii reuseau sa sparga lacatele camioanelor si sa fure tot ce le pica in mana.

Ultima astfel de cascadorie au facut-o duminica seata, pe DN2, intre Ramnicu Sarat si Focsani. TIR-ul pe care incercau sa il praduiasca avea montata in partea din spate o camera de luat vederi. Aceasta i-a surprins pe barbati in actiune.

Hotii s-au apropiat la mai putin de un metru de TIR, la viteza de 91 km/h, un barbat iese pe trapa si incearca sa deschida lacatul. Soferul TIR-ului ii observa si franeaza violent, moment in care hotii se fac nevazuti.

De aici li s-a tras insa sfarsitul. Banda formata din sapte barbati, cu varste cuprinse intre 27 si 44 de ani, era supravegheata de mai mult timp de politisti. Iar dupa ultimul jaf, din care au reusit sa iasa cu aparate electronice in valoare de aproape 50.000 de ddolari, politistii au decis ca au destule probe. La numai cate ore dupa jaf, cei sapte au fost retinuti, in apropiere de Buzau.

Politistii au anuntat ca ii banuiesc pe cei sapte hoti si de alte jafuri, inclusiv in strainatate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter