A fost lansat cel mai mare automat de vanzare pentru masini de lux!

Worlds Largest Luxury Car Vending Machine

Trebuie sa recunoastem ca am vazut, de-a lungul timpului, in lumea intreaga, multe reprezentante de masini cu adevarat impresionante, multe dintre ele localizate in Dubai sau in regiunea ce-l inconjoara.

Din pacate, asta nu ne-a pregatit pentru o idee care ne-a lasat cu gura cascata. Despre ce este vorba? Despre automatul de vanzare pentru masini de lux din Singapore.

Cladirea futurista cu 15 etaje si 60 de spatii de prezentare tocmai si-a deschis portile si este recunoscuta, asa cum spuneam, ca "cel mai mare automat de vanzare pentru masini de lux".

De fapt, cladirea este doar noul sediu al reprezentantului local Autobahn Motors, care se ocupa, in special, cu vanzarea modelelor de lux, sport, exotice sau, in functie de client, a super masinilor.

"Am fost nevoiti sa ne atingem tinta, aceea de a gazdui cat mai multe masini. In acelasi timp, am vrut sa ne dovedim creativi si inovativi", a declarat Gary Hong, managerul general al Autobahn Motors.

Ce e si mai ciudat este ca frumoasa cladire chiar functioneaza ca un automat de vanzare. Cumparatorii se pot folosi de un display cu capacitati touch, localizat la parterul acesteia, pot selecta o masina, iar modelul ales apare in fata lor in cel mult doua minute.

Da, atat de usor a devenit, in zilele noastre, sa cumperi un bolid Bentley!

Cladirea (sau ar trebui sa spunem automatul de vanzare?) foloseste un sistem pe care proprietarul, Autobahn Motors, il numeste Automotive Inventory Management System (Sistem de Management al Inventarului Auto). Acesta a fost gandit si proiectat chiar de companie dar a devenit interesant si pentru alti dezvoltatori, care planuiesc sa-l foloseasca pentru servicii de parcare.

Dupa o privire rapida pe site-ul oficial a vanzatorului, ne-am dat seama ca Autobahn Motors are, in acest moment, mai multe vehicule interesante expuse spre vanzare. Daca nu v-ati dat seama pana in acest moment, este vorba despre masini folosite si nu doar venite direct de pe portile fabricilor.

Printre bolizii pe care acesta ii vinde se numara un Volkswagen Golf Cabriolet din 2013, dar si o gramada de modele de Porsche sau BMW, cateva Lamborghini, Ferrari, dar si un numar interesant de versiuni Bentley. In mod interesant, din selectie nu lipseste nici un Ferrari Dino, din 1977, dar nici un model nou-nout de Land Rover Discovery 90.

Stim ca v-am facut curiosi, si noi suntem in aceeasi stare febrila, de aceea promitem sa revenim cu informatii proaspete in momentul in care acestea vor deveni disponibile.

A fost cat pe ce sa uitam: in cazul in care va bate gandul sa va deschideti o afacere in Singapore, nu e rau sa stiti ca aceasta cladire are si cateva spatii de birouri de inchiriat. La asa vecini, suntem siguri ca va fi o adevarata placere!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter