Autocamionul Mercedes-Benz al lui Arnold Schwarzenegger scos la vanzare

Unimog Arnold Schwarzenneger

Daca v-ati pus vreodata intrebarea ce automobil i-ar semana celebrului actor Arnold Schwarzenegger, credem ca acest Unimog U1330 i se potriveste in mare masura: forma masiva, impunatoare si cu siguranta, de neuitat.

Asadar, nu este de mirare ca acest Unimog i-a apartinut pana de curand „Guvernatorului”. In cazul in care sunteti fan Arnold, aflati acum ca automobilul in cauza este de vanzare si poate deveni al vostru pentru nu mai putin de 350.000 de dolari.

Acest Mercedes-Benz Unimog a fost scos la licitatie pe Ebay de catre compania Direct Texas Auto, anunt in care primim asigurari ca automobilul a fost cumparat recent chiar de la Arnold Schwarzenegger. Pentru a dovedi acest lucru, pe bordul automobilului troneaza chiar autograful celebrului actor de la Hollywood.

Automobilul scos la licitatie a acumulat la bord pana in prezent doar 21.000 de kilometri Automobilul in cauza dispune de o unitate de motorizare turbodiesel, cu un volum de 6.4 litri, capabila sa livreze nu mai putin de 320 de cai putere.

Motorul vine insotit de o cutie de viteze semiautomata, in timp ce transmisia acestei puteri se face catre toate cele patru roti. Nu in cele din urma, aflati ca automobilul beneficiaza de aportul unor pneuri uriase Michelin XZL, cu diametru de 45 de inci.

Interiorul masinii este conceput in asa fel incat sa gazduiasca doar doua persoane si este dotat cu un sistem audio Blaupunkt. In acelasi timp, automobilul mai este dotat cu o camera video dedicata mersului cu spatele si cu scaune impunatoare cu suport pneumatici.

Merita remarcat si faptul ca Unimog-ul despre care vorbim a fost modificat special pentru Arnold de catre inginerii germani specialisti in tuning de la Merex Mertec, care i-au adus o serie de imbunatatiri tehnice precum farurile anticeata de la Hella, suspensia pneumatica sau sistemul automat de infierare a anvelopelor.

Cu asemenea dotari, acest Unimog pare destinat pentru off-road, fiind probabil capabil sa infrunte orice greutati i-ar iesi in cale. Nu este de dat la o parte nici faptul ca Unimog are o istorie bogata, primul model fiind construit de producatorul german inca de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.

Acesta a fost proiectat special pentru a face fata celor mai grele conditii, participand de-a lungul timpul chiar si la competitii precum Raliul Dakar-ului. In toamna anului trecut, un exemplar similar Mercedes Benz Unimog a fost vandut pentru o suma in valoare de 273.000 de dolari.

Insa, acest model beneficiaza si de numele din spatele ultimului proprietar, pretul acestuia ridicandu-se de aceasta data la aproape 350.000 de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter