Autobuzul cu hidrogen a ajuns in Bucuresti. Cum arata si in cat timp e gata de drum!

Autobuz cu hidrogen la Bucuresti

Aparitie neasteptata pe soselele din Bucuresti. Autobuzul cu hidrogen a ajuns in Capitala Romaniei. Mijlocul de transport in comun nu mai reprezinta o noutate pentru europeni, autoritatile multor orase importante ale batranului continent fiind de acord cu implementarea acestora. 

In Bucuresti, deocamdata, nu vom vedea la tot pasul astfel de autobuze pentru ca edilii municipiului intentioneaza ca primul pas sa fie inlocuirea masinilor de acum cu cele hibrid sau electrice, insa un astfel de mijloc de transport poate fi foarte avantajos din mai multe puncte de vedere. Primul si cel mai important este cel legat de poluare. Pe teava de esapament nu iese niciun fel de fum, ci doar apa, iar potrivit celor care le utilizeaza deja, incarcarea autobuzelor cu hidrogen nu dureaza mai mult de 7 minute mari si late.

Capitala Romaniei pcupa un loc fruntas la capitolul poluare in topul Europei, fiind pe un ingrijorator loc sapte, care ii alarmeaza pe cei care conduc destinele Uniunii Europene. Asa ca autobuzele cu hidrogen ar putea fi o varianta deloc de neglijat pentru viitor.

Exista insa si o problema, care poate deveni destul de grava. Daca incarcarea pijloacelor de transport in comun nu se face corect, atunci am putea asista la adevarate drame, exploziile in astfel de situatii fiind devastatoare. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter