Audi RS7 Sportback este cea mai rapida masina blindata

Audi RS7 Sportback Blindat

Cat de des se intampla sa va aflati in modelul personal Audi RS7 Sportback, sa va indreptati catre piesa voastra preferata de teatru si sa va intalniti cu o revolutie armata? Va mai amintiti cand ati intarziat la inalnirea cu socrii deoarece ati intalnit un ambuteiaj chiar la iesirea din parcarea mall-ului? Poate daca v-ati fi aflat la volanul unui vehicul de asalt urban ati fi putut depasi toate aceste probleme.

Ei bine, specialistii de la AddArmor incearca sa ne raspunda la aceste intrebari si, daca aveti de cheltuit 205.000 dolari, puteti juca rolul unui agent secret adevarat in acest model AddArmor APR RS7.

Da, ati citit bine, aceasta mai degraba greu de imaginat versiune Audi RS7 Sportback poate, gratie imbunatatirilor propuse de firma din Wyoming, depasi obstacole sau trece prin focul incrucisat al unor arme de mici dimensiuni.

Lasand deoparte orice comparatie sau figura de stil, telul acestei versiuni extrem de ne-ortodoxe a unui Audi RS7 Sportback este acela de a demonstra pana unde a ajuns tehnologia in lumea vehiculelor blindate.

In acest caz, modelul RS7 despre care vorbim vine cu specificatii de blindaj Euro-B4, si asta fara a castiga in greutate mai mult de 91 de kg. Asta se intampla datorita folosirii, in locul placarii cu otel, a unui material compozit din policarbonat, despre care cei de la AddArmor sustin ca este de 10 ori mai rezistent decat otelul balistic.

Caroseria acestui RS7 este infuzata cu materialul despre care vorbim, in timp ce geamurile au fost inlocuite cu un amestec multistrat de policarbonat si geam balistic.

Daca nu vi se pare suficient, specialistii de la AddArmor pot construi si un RS7 cu nivel de protectie B7, care ar putea opri aproape tot, mai putin o explozie nucleara sau... ciocanul lui Thor.

Cat despre viteza maxima anuntata de AddArmor, cea de aproximativ 320 de km/h, e adevarat ca o versiune standard nu e chiar atat de rapida. Cu toate acestea, sub toata armura acestei versiuni, se afla un motor bi-turbo V8 de 4,0 litri, care produce 760 de cai putere.

Pe langa depasirea barierei de 320 de km/h, aceasta varianta Audi RS7 Sportback poate accelera de la 0 la 100 de km/h in 3 secunde, un adevarat avantaj in situatiile in care trebuie sa scapati intr-o urmarire de viteza in linie dreapta.

Sa nu uitam, de asemenea, ca specialistii de la AddArmor pot monta pe masina, in functie de dorintele proprietarului, o gramada de echipamente de gen agent secret, printre care lumini de orbire, pompa lacrimogena si (nu se putea altfel!) o bara frontala care va poate ajuta sa treceti fara probleme printr-un... zid.

Pana la urma, acesta ar putea fi cel mai tare model Audi vreodata. E adevarat ca nu e deloc ieftin dar, cu toate modificarile specialistilor de la AddArmor, masina este extrem de impresionanta. Voua cum vi se pare?

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter