Un Audi A8 fara sofer, pe covorul rosu la Berlinale

Cu ocazia Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta, vestitul „Berlinale”, covorul rosu aduce, alaturi de actori cunoscuti si regizori, noul Audi A8. Daniel Brühl si iubita sa au facut o plimbare cu aceasta bijuterie nemteasca de la hotel pana in dreptul covorului rosu.

Ca plimbarea sa fie interesanta si nemtii sa-si etaleze bijuteria cat mai bine, au montat camere in interiorul si in exteriorul masinii pentru a surprinde cladirile, arhitectura si drumul parcurs pentru a putea face o comparatie intre imaginile surprinse si cele de pe harta special creata de-a lungul timpului.

Audi A8 L W12 a fost conceputa sa se conduca singura, ca si cum ar fi condusa de un sofer, astfel incat, daca vei avea ocazia sa te urci in asa ceva, vei simti cum accelereaza si franeaza foarte usor, fara sa simti ca esti bruscat. Pana vei putea sa te asezi la volanul noului Audi, crede-i pe cuvant pe Daniel Brühl si pe a lui iubita care s-au simtit excelent pe tot parcursul drumului in aceasta masina.

Evenimentul de la Berlin este foarte mediatizat, asa ca a fost o ocazie nemaipomenita pentru promovarea noului model si noii tehnologii care-i permite sa se conduca singura. Limuzina Audi A8 L W12 nu vine cu foarte multe informatii, deci ramane inca o surpriza.

Tot ce ne pot fi oferite sunt imaginile cu masina si filmuletul realizat in timp ce masina s-a plimbat prin Berlin cu faimosul actor si iubita sa. Stefan Kirsk – seful departamentului de dezvoltare de la Audi – afirma ca masina a fost testata inainte de festival pentru a o verifica, dar drumul prin Berlin a fost testul suprem, astfel nemtii au demonstrat ca A8 L W12 se descurca de minune si in trafic, chiar daca dispune doar de o tehnologie care ii ofera posibilitatea sa se conduca singura.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter