Cum arata un Audi A4 cu peste 3.000.000 de kilometri scos la vanzare pe autovit de un parc auto din Romania

Desi la inceput nu ne-a venit sa credem, astazi va prezentam un Audi A4 cu peste 3 milioane de kilometri, ce se afla la vanzare intr-un parc auto.

Cum arata un Audi A4 cu peste 3.000.000 de kilometri scos la vanzare pe autovit de un parc auto din Romania

Un Audi A4 cu peste 3 milioane de kilometri e ceva greu de crezut, insa masina chiar exista. Cu toate ca multi dintre voi ar spune ca nu este posibil, ei bine, se pare ca in tara tuturor posibilitatilor gasim si masini care au un kilometraj asemanator cu cel al unui TIR.

Cand a fost introdus pe piata modelul Audi A4?

In primul rand, pana a afla detalii despre modelul aflat la vanzare, trebuie sa stim cate ceva despre Audi A4. Pentru cei ce nu stiu, Audi A4 a fost introdus in anul 1994, ca succesor al popularului Audi 80. In 1999, modelul a primit un facelift care includea mici schimbari de design.

Citeste si: La cati kilometri se rupe, de fapt, distributia masinilor Volkswagen: Golf, Passat sau Jetta

Productia primei generatii a continuat pana in anul 2001, atunci cand a fost introdusa cea de-a doua generatie (B6). Acest model folosea platforma B6 (PL46) a grupului Volkswagen si avea un design inspirat de modelul Audi A6 (C5) care a fost dezvoltat sub conducerea lui Peter Schreyer intre anii 1996 si 1998.

Un update la aceasta generatie a sosit in anul 2004. Cu toate ca a primit numele de B7, acest model Audi A4 era de fapt o versiune mult imbunatatita a modelului B6. Imbunatatirile includeau o noua geometrie a suspensiei, motoare noi, sisteme de navigatie dar si imbunatatiri pentru sistemele electronice ale sasiului cum ar fi noul sistem ESP 8.0 dezvoltat de Bosch.

In august 2007, Audi a prezentat primele poze cu noua generatie Audi A4 (B8) si a prezentat-o publicului in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt in luna septembrie. Modelul folosea o varianta a platformei MLB, care se regasea si pe modelul Audi A5 Coupe.
Faceliftul a sosit in anul 2011 si includea noi faruri si stopuri dar si alte update-uri cum ar fi conectivitatea Bluetooth pentru sistemul audio, un nou sistem de infotainment dar si un design nou pentru butoanele din interior.

Urmatoarea generatie Audi A4 (B9) a debutat in anul 2016 si a fost prezentata publicului larg la Salonul Auto de la Frankfurt, in anul 2015.

B9 era mai mare decat generatia B8 pe care o inlocuia, dar Audi spune ca modelul este de fapt cu 120 kg mai usor decat generatia precedenta.

Cat costa un Audi A4 cu 3,3 milioane de kilometri rulati?

Revenind la modelul Audi A4, B6 mai exact, pe care l-am gasit de vanzare, acesta are un motor diesel de 1.9 litri ce dezvolta 130 de cai putere. Avem detalii si despre seria de sasiu: WAUZZZ8E64A165713.

Modelul ofera o cutie de viteze manuala, tractiune fata, o vopsea metalizata si are o garantie de la dealerul care o vinde, de 2 luni. Tara de origine este Italia.

Pretul pentru care se vinde acest exemplar este de 2.499 euro, se emite factura si este eligibil pentru finantare. Data primei inmatriculari este 9.10.2004, iar in anuntul postat de dealer aflam ca automobilul nu are accident in istori... insa este cam greu de crezut acest lucru. Mai multe poze cu masina gasiti in galeria foto!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter