"Au lucrat ca mecanicii din Formula 1”. Un proprietar de BMW X6 si-a gasit masina dezmembrata in fata casei!

Un barbat din Rusia a avut surpriza sa isi gaseasca masina dezmembrata in fata casei. Hotii au luat tot ce s-a putut de pe masina si au disparut.

Un proprietar de BMW X6 si-a gasit masina dezmembrata in fata casei!

Un proprietar de BMW X6 din Rusia a trait un adevarat soc atunci cand s-a trezit de dimineata, sa plece la munca. Atunci cand s-a dus sa isi ia masina din parcarea blocului, a mai gasit doar platforma si scheletul caroseriei. A fost pradat de hoti, care au resit sa dezmembreze total masina in doar cateva ore.

“Parca au lucrat mecanicii dintr-o echipa de Formula 1”, a facut haz de necaz proprietarul masinii, care a depus plangere la politie, desi el inca spera ca totul sa fi fost o gluma proasta a prietenilor. Portierele, capota, capacul portbagajului, rotile si motorul, consola centrala, scaunele, volanul, ecranul tactil, chiar si instrumentarul de bord, toate au disparut peste noapte.

Pe cat de rapid au lucrat infractorii, pe atat de minutios au facut-o. Au demontat totul cu atenție, fara sa rupa sau sa taie nimic, scrie promotor.ro. Inclusiv cablajele au fost decupate cu grija.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter