Masina lui James Bond din "Spectre" scoasa la licitatie

Aston Martin DB10

Daca esti fan al filmelor James Bond, cel mai probabil ca deja te-ai entuziasmat la aflarea vestii ca una dintre masinile acestuia este de vanzare. Din pacate, nu este de ajuns doar sa fi vazut toate filmele acestuia sau sa fii un fan infocat care are afise in toata casa cu agentul secret, ci trebuie sa ai in cont si o suma destul de frumusica pentru a putea achizitiona un asemenea automobil.

Este vorba despre un Aston Martin DB10, masina care a fost condusa chiar de James Bond in cel mai recent film al seriei 007, Spectre. Nu in ultimul rand, merita mentionat faptul ca modelul in cauza este primul automobil condus de celebrul agent secret care va fi scos la vanzare. Anuntul a fost facut chiar de catre reprezentantii constructorului britanic, care au declarat ca unul dintre cele zece exemplare produse va fi scos la licitatie.

Automobilul in cauza nu a fost folosit chiar in timpul realizarii productiei de la Hollywood, insa a fost unul dintre cele doua modele care au fost utilizate in cadrul evenimentelor de promovare a peliculei.

Aston Martin DB10 vine insotit de un propulsor V8, cu un volum de 4.7 litri si de o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Viteza maxima pe care o poate atinge modelul in cauza este de aproximativ 300 km/h. Desi este capabila de niste performante de invidiat, automobilul nu va putea fi condus in trafic de viitorul proprietar, din cauza faptului ca acesta nu a fost omologat si certificat.

Mai mult decat atat, automobilul condus de James Bond nu a fost supus nici testelor de siguranta in cazul unui eventual accident, reprezentantii britanici mentionand faptul ca nu acorda nicio garantie in acest sens. Pentru a trezi si mai mult interes in randul fanilor seriei de filme James Bond, automobilul va veni insotit si de o placuta pe care va fi inscriptionat autograful lui Daniel Craig, protagonistul seriei 007.

Pe langa automobilul condus de James Bond, in cadrul aceleiasi licitatii vor fi scoase la vanzare o alta serie de obiecte care au facut parte din universul seriei 007. Printre acestea se numara ceasul marca Omega purtat de Daniel Craig, laptopul folosit de Ben Whishaw sau ochelarii de soare purtati de Bond. Licitatia va avea loc in data de 18 februarie, in cadrul unui eveniment organizat de Pinewood Studios din Londra.

Reprezentantii constructorului britanic nu au oferit inca detalii cu privire la pretul de pornire al licitatiei, insa, conform surselor, acestia se asteapta sa incaseze peste 1.3 milioane de euro. Fondurile obtinute in cadrul licitatie vor fi redirectionate catre organizatia „Medici fara frontiere” si catre alte ONG-uri cu scopuri caritabile.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter