Cum se fabrica un Aston Martin DB11?

Articol scris de C. Zanfir , in data de 13 Martie 2018

Aston Martin are in spate o istorie destul de interesanta. La baza brandului sta grija pentru confort si siguranta. Compania construieste automobile cu grija si respect pentru cei care vor fi soferi. Insa… ati vazut vreodata cum se construieste un Aston Martin? Mai exact un Aston Martin DB11?

Ceea ce este impresionant este faptul ca atunci cand muncitorii din fabrica lucreaza la constructia lui DB11, abia daca poti auzi cateva susoteli. Linistea din fabrica pare sa semene foarte mult cu linistea dintr-un muzeu. Si, daca facem o comparatie usor poetica, am putea spune ca uzina in care se fabrica Aston Martin este un muzeu al elegantei si al perfectiunii.

In filmuletul pe care am sa vi-l las in galerie veti vedea exact cum se asambleaza un Aston Martin DB11, cum se vopseste, grija pe care o au angajatii si pasiunea cu care lucreaza. Cele 30 de minute de video va vor face sa intelegeti care sunt valorile pe care se bazeaza brandul Aston Martin.

Aston Martin DB11 este piesa de rezistenta din gama Aston Martin. Este propulsat de un motor cu o capacitate de 5.2 litri, biturbo, 12 cilindri in V, capabil sa dezvolte 600 de cai putere.

De asemenea, aceasta frumoasa opera de arta pe patru roti mai dispune si de varianta cu capacitate de 4.0 litri si opt cilindri in V. Aceasta reuseste sa dezvolte un numar de 503 cai putere. Chiar daca scoate mai putin cu 97 de cai putere, eleganta cu care se prezinta si design-ul simplu si luxuriant il face sa iasa in evidenta.

In filmuletul de mai sus veti vedea cum este construit tot acest lux si, asa cum il numesc unii competitori, aceasta opulenta. Gresit sau nu, opulenta cred ca ar putea sa fie un termen de alint pentru Aston Martin DB11.

Aston Martin poate sa fie masina perfecta pentru unii dintre noi. Chiar daca Aston Martin nu a excelat in cursele de Formula 1 si nu a fost pasionat neaparat de asa ceva, automobilele marcii sunt puternice si imbina frumusetea cu numarul masiv al cailor putere.

Aceasta opera de arta numita Aston Martin DB11 este ca un sevalet pe care fiecare muncitor isi pune amprenta… de la primul surub la ultimul strat de vopsea protectoare. Delicatetea cu care se lucreaza la el, grija si atentia il fac pe Aston Martin sa-si mentina pozitia in industria auto.

Pana la urma… vorbim despre masina lui James Bond… si daca James Bond a crezut de cuviinta ca imaginea sa trebuie sa fie reprezentata de un Aston Martin… cine suntem noi sa comentam pe marginea povestii?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Cele trei mari producatoare de masini din Germania au impresionat de-a lungul anilor cu modelele lansate pe piata, in special cu datorita aspectului interior. Autovehiculele s-au clasat de multe ori...
de - 20 Septembrie 2018
Cea mai mare piata auto din lume este, in acelasi timp, si o piata destul de serioasa in materie de apartamente, chiar daca pare sa fie in scadere, in acest...
de - 20 Septembrie 2018
Daca n-am mai spus-o pana acum, trebuie sa o facem in acest articol: Abu Dhabi Motors este "raiul" masinilor BMW mai speciale, modele pe care nu le mai putem gasi...
de - 19 Septembrie 2018
Masinile electrice au avut o crestere semnificativa in ultimii ani, iar acest lucru va duce la scaderea numarului de vehicule care se deplaseaze pe benzina sau motorina. Acest gen de...
de - 18 Septembrie 2018

Cele mai noi anunturi

1400.00 EUR - 23 Septembrie 2018
4000.00 EUR - 23 Septembrie 2018
2700.00 EUR - 23 Septembrie 2018
2900.00 EUR - 23 Septembrie 2018
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare